Galatasaray Çaykur Rizespor maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları | GS-Rize maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2024

Galatasaray Çaykur Rizespor ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında en önde olan sarı kırmızılı takım kritik maçı kazanmak istiyor. Bein Sports 1’de şifreli yayınlanacak karşılaşmayı şifresiz izlemek isteyenler ise arama motorlarını Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz yayınlayan kanallar, Galatasaray Çaykur Rizespor Taraftarium24 canlı izle, Galatasaray Rizespor şifresiz veren kanallar gibi terimlerle meşgul ediyor.

08.03.2024-12:40 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-12:40)

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında lider Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş deplasmanında  galip gelerek şampiyonluk yolunda avantajı ele geçiren Okan Buruk’un talebeleri, Rize maçında hata yapmak istemiyor. Milyonlarca futbol severin heyecanla takip edeceği Galatasaray Çaykur Rizespor maçını şifresiz yayınlayan kanalları öğrenmek isteyenler ise internette araştırmalara başladı.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçını şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Galatasaray Çaykur Rizespor maçını şifresiz yayınlayan kanallar belli oldu. Kritik maç birçok yabancı kanal tarafından yayınlanacak fakat şifresiz olanlar daha az sayıda olacak. İşte Galatasaray Çaykur Rizespor maçını şifresiz veren kanallar listesi:

Kanada: Fanatiz Canada

Hollanda: Ziggo Sport Voetbal

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları | GS-Rize maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2024

Galatasaray zirvede sabit kalmak istiyor

Ligin en kritik maçlarından birisi olan Beşiktaş deplasmanını 1-0’lık skorla kayıpsız atlatan Galatasaray Çaykur Rizespor karşısında eksikleri de olsa hata yapmayarak liderliğini sürdürmek istiyor. Sarı kırmızılı takım Rams Park’ta oynanacak olan mücadeleye Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı gibi önemli isimler dışında kadro dışı kalan Sergio Oliveira ile sakatlığı devam eden Serge Aurier’den yoksun çıkacak. 

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının muhtemel 11'leri: 

Galatasaray: 

Muslera, Barış Alper, Kaan Ayhan, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi. 

Çaykur Rizespor: 

Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Muammer, Shelvey, Gustavo, Olawoyin, Akintola, Minchev.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı 8 Mart 2024 Cuma (Bugün) saat 20.00’de başlayacak. 

Rams Park’ta oynanacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek ve kritik mücadele Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal