Fenerbahçe güle oynaya tur kapısını araladı: Union Saint- Gilloise'yi mağlup etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'i 3-0 yenerek Kadıköy'e avantajlı şekilde gidecek. İşte detaylar...

08.03.2024-01:03 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-01:03)

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile deplasmanda karşılaşacak. RSC Anderlecht Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe fırtınası yaşandı. 

İlk yarıda Fener önde

Maçın 20. dakikasında Cengiz'in kullandığı köşe vuruşunda Çağlar topu Batshuayi'ye çevirdi. Altı pasta boşta kalan Batshuayi düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Skor da 1-0 oldu. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

İki gol daha geldi

İkinci yarıda ise Fenerbahçe iki gol daha buldu. 84. dakikada Kendi yarı sahasında topu alan Oosterwolde, Dzeko ile yaptığı verkaç ile rakip yarı sahaya girdi ve 40 metre topu sürdü ceza sahasına girdi ve uzak köşeye düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Skor da 2-0 oldu. Maçın son dakikalarında ise Fenerbahçe’nin kazandığı penaltıda topun başında geçen Tadic, 90. dakikada skoru 3-0’a taşıdı. Maç da bu skorla sona erdi ve sarı lacivertliler, Kadıköy’e avantajlı bir şekilde gidecek.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal