Fuhuş İçin Anlaştığı Kadını Öldürmüştü, Cezası Belli Oldu

Bursa'da fuhuş için anlaştığını iddia ettiği Nazan Kırkgözü boş arazide tabanca ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Yusuf Mıcık, 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanmasıyla 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

14.10.2020-17:42 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-17:31) Fuhuş İçin Anlaştığı Kadını Öldürmüştü, Cezası Belli Oldu

Olay Bursa'nın Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Mıcık, Nazan Kırkgöz ile anlaştı. İkili, Mıcık'a ait araçla boş araziye gitti. Mıcık'ın iddiasına göre Nazan Kırkgöz boş arazide ilişkiye girmek istemediğini söyledi ve otomobilden telefonunu alarak kaçmaya başladı.

Yusuf Mıcık belinden çıkardığı tabancayla Nazan Kırkgöz'e ateş ederek karnından ve göğsünden yaraladı. Kadın kanlar içinde kalırken Mıcık otomobiline binerek kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Kırkgöz'ün cansız bedenini buldu. Yakalanan Yusuf Mıcık, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bursa 14'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan yargılanan Mıcık, karar duruşmasına tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile katıldı. Taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

BERAATİNİ TALEP ETTİ

Duruşmada savunmasını yapan Mıcık, "Kaza sonucu oldu. Nazan'ı öldürmek istemedim. Üzgünüm, beraatimi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, Yusuf Mıcık'a önce müebbet hapis cezası verdi ardından cezayı 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 15 yıla indirdi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal