Flaş Haber! TSK ve ÖSO, Esed Güçlerini Vurdu

Suriye'den flaş bir haber geldi. Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre TSK ve ÖSO güçleri Esed rejimine bağlı askerleri vurdu. Bugün Esed rejimi bölgeye askeri sevkıyat yapmıştı.

10.09.2018-18:27 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-18:22) Flaş Haber! TSK ve ÖSO, Esed Güçlerini Vurdu

Zeytin Dalı harekatıyla terörden arındırılan Afrin'in doğusunda ve Halep'in kuzeyinde olan Tel Rıfat'taki terör mevzileri ve Esad rejimine bağlı askerler bugün akşam saatlerinde roketlerle vuruldu. Yerel kaynaklar, bölgedeki ÖSO askerleri tarafından başlatılan operasyona, TSK'nın da yardım ettiğini öne sürdü.

Tel Rıfat'ın ilçe merkezinde bazı yerlerin de bu operasyonda vurulduğu açıklandı.

ESAD O BÖLGEYE BUGÜN ZIRHLI BİRLİKLER GÖNDERMİŞTİ

Suriye'de Beşşar Esad rejimi ve yandaşları, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla terörden temizlenen yerlerin karşısındaki cephe hatlarına bugün askeri yığınak yapmaya girişmişti.

Sevkiyatlar, terör örgütü YPG/PKK kontrolünde olan Deyr Cemal, Tel Rıfat, Ayn Dakne, Ahras, Harbil, Umgura, Umhuş bölgelerine ve Bab ilçesi karşısındaki Tadif bölgelerine gerçekleştirildi.

Rejim bölgeye piyade güçlerinin haricinde çok sayıda tank, zırhlı araç, top ve füze bataryası ve ağır silah da gönderdi.

Askeri sevkiyatlarda Esad güçleri, Bab ve Azez şehirleri karşısında terör örgütü YPG/PKK ile ortak yönettiği hattı kuvvetlendirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal