FETÖ'cü Tacizcinin Utanmazlığı!

Sosyal medya platformlarında FETÖ ile yakınlığıyla öne çıkan meslektaşı U.Ö tarafından yaklaşık iki yıldır tacize uğradığı ve tehdit edildiği ifadesiyle açıklama yaparak kamuoyu oluşturan akademisyen Pınar Dinç’in bu hareketinin üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

08.06.2020-12:32 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-12:22) FETÖ'cü Tacizcinin Utanmazlığı!

Sosyal medya platformlarında FETÖ ile yakınlığıyla öne çıkan meslektaşı U.Ö tarafından  yaklaşık iki yıldır tacize uğradığı ve tehdit edildiği ifadesiyle açıklama yaparak kamuoyu oluşturan akademisyen Pınar Dinç’in bu hareketinin üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Dinç, söz konusu paylaşımlarında isim belirtmese de, daha önce İsveç makamlarına aynı okulda çalıştığı Umut Özkırımlı ile ilgili şikayette bulunmuştu bunun üzerine Özkırımlı üniversiteden uyarı cezası almıştı.

AYRINTILI BEYAN VE ŞİKAYETİN ALINMASI İSTENDİ
Dinç’in tacize uğradığı ve tehdit edildiği yönündeki açıklamaları savcılık tarafından tutanak altına alındı. İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne de talimat verilerek Pınar Dinç’in ayrıntılı beyan ve şikayetinin alınması istendi.

Başsavcılık, Pınar Dinç’in beyanları ve elde edilecek delillerle birlikte tacizde bulunduğu iddia edilen şüphelinin adres, iletişim ve kimlik bilgilerinin tespit edilmesini ve ifadesinin alınmasını istedi.

İSVEÇ MAKAMLARINA ŞİKAYETTE BULUNMUŞTU
Pınar Dinç, tacizlerle ilgili daha önce İsveç makamlarına şikayette bulunmuş ve aynı üniveristede görev yapan Umut Özkırımlı’nın ismini vermişti.

Pınar Dinç’in şikayeti üzerine Üniversiteden uyarı cezası alan Özkırımlı o okuldan ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal