FETÖ Elebaşı Gülen İlk Kez Askeri Cezadan Yargılanacak

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ilk kez askeri ceza kanunu çerçevesindeki suçlar sebebiyle soruşturmaya eklendi. Bu doğrultuda Gülen ilk kez askeri ceza kapsamında yargılanacak.

06.05.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-11:59) FETÖ Elebaşı Gülen İlk Kez Askeri Cezadan Yargılanacak

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in 1 numaralı sanık olarak yargılandığı Kuleli Askeri Lisesi soruşturmasında fezleke sona erdi. Bu doğrultuda Fetullah Gülen ilk kez askeri ceza kanunu çerçevesindeki suçlar sebebiyle soruşturmaya eklendi.

FETÖ elebaşı Gülen ilk kez askeri ceza kapsamında yargılanacak. Kara,Deniz ve Hava Harp Okulları'ndaki FETÖ'cüler tarafından işkenceyle uzaklaştırılan binlerce öğrenciyle ilgili soruşturmalar İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda birleştirildi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in 1 numaralı sanık olarak yargılandığı Kuleli Askeri Lisesi soruşturmasında fezleke tamamlandı.

19 DOKTOR YARGILANACAK
Soruşturma sonucu 19 doktor ve Fetullah Gülen hakkında hazırlanan fezleke İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. FETÖ elebaşı ilk kez Askeri Ceza kanunu çerçevesindeki suçlardan ötürü soruşturmaya eklendi.

GÜLEN ÖRGÜT YÖNETİCİSİ SIFATIYLA YARGILANACAK
Fetullah Gülen'in örgüt yöneticisi olarak bulunduğu fezlekede, 12'si tutuklu 19 doktora, "Terör örgütüne üye olma", "Cebir ve tehditle eğitim ve öğretime engel olma", "Resmi belgede sahtecilik" suçları doğrultuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal