Fenerbahçe'de genç yetenek Ferdi Kadıoğlu hakkında dikkat çeken gelişmeler var!

Fenerbahçe'nin Slavia Prag ile deplasmanda karşı karşıya geldiği karşılaşmada sakatlanan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili dikkat çeken gelişmeler var.

26.02.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-17:00)

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Çek ekibi Slavia Prag'a iki karşılaşmada da mağlup olan Fenerbahçe turnuvadan elendi. Sarı lacivertlilerin deplasmanda kozlarını paylaştığı karşılaşmada Ferdi Kadıoğlu yaşadığı sakatlık sonrası 28. dakikada yerini Nazım Sangare'ye bırakmıştı. Futbolcuda yaşanan gelişme sarı lacivertli taraftarları oldukça endişelendirmişti.

Genç futbolcunun durumu yakından takip edilmekte

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında zorlu Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun son durumu yakından takip edilmekte. Yapılan kontrollerde ciddi bir bulguya rastlanmayan 23 yaşındaki futbolcu günlük olarak takip edilip hakkında nihai karar verilecek. Yıldız ismin Kasımpaşa karşılaşmasında sahada yer alıp almayacağı ise şimdilik belirsizlik taşımakta. Yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'de kötü bir sezon geride kalırken takımda en çok dikkat çeken isimlerden birisi konumunda bulunuyor. Futbolcu oynadığı futbolla Fenerbahçeli taraftarların büyük hayranlığını kazanmış durumda. Genç yetenek Ferdi Kadıoğlu ile ilgili gelişmeler bu anlamda merakla takip edilmekte. Futbolcunun kısa süre önce A Milli Takım'a katılması ise dikkat çeken bir başka unsur olmuştu.


Gustavo ve Novak'ın tedavileri devam etmekte

Diğer taraftan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan diğer iki yıldız Luiz Gustavo ve Filip Novak'ın tedavileri ise devam ediyor. İki futbolcunun da sağlıklı bir şekilde dönmesi için sarı lacivertli takımda yoğun bir çalışma devam etmekte. Bu anlamda Luiz Gustavo ve Filip Novak'ın durumları takımdaki merak konularından oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal