Fenerbahçe'de Flaş Ömer Faruk Beyaz Kararı!

Sezon bitimi sportif direktörlük yapacak Emre Belözoğlu gerçekleşen bu olayların sonrasında genç oyunculara daha fazla şans vermeyi düşünüyor. Bu futbolcuların başında da Ömer Faruk Beyaz yer alıyor.

24.06.2020-15:23 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-15:19) Fenerbahçe'de Flaş Ömer Faruk Beyaz Kararı!

Süper Lig'e gerçekleşen coronavirüs arası sonrası evinde misafir ettiği Kayserispor'u yenerek moral bulan Fenerbahçe'de işler ilerleyen hafta iyi gitmemişti. Sarı- lacivertliler ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti sonrasından da ligde deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 yenildi. Yeni sezon sportif direktörlük görevine gelecek olan Emre Belözoğlu, son karşılaşmalarda takımın taktik antrenmanlarının başında bulunuyor.

Kasımpaşa maçında cezalı olduğu için sahaya çıkamayan deneyimli futbolcunun sürekli notlar aldığı görülmüştü. Kaptan Emre Belözoğlu'nun yeni bir karar verdiği öğrenildi. Yer alan iddialara göre Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla beraber Fenerbahçe'de Ömer Faruk haricinde Muhammed Gümüşkaya, Cenk Alptekin ve Gürkan Başkan gibi gençler oynamaya başlayacak. Ferdi Kadıoğlu da 11'de şans bulmaya devam edecek. Kararı ise Emre Belözoğlu'nun aldığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal