Fenerbahçe transferde gözüne Tiemoue Bakayoko'yu kestirdi!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ederken gündeme gelen son isim oldukça sürpriz oldu. Sarı lacivertlilerin bonservisi Chelsea'de olan ve geçen sezonu İtalyan ekibi Milan'da geçiren Bakayoko ile ilgilendiği öğrenildi.

09.07.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 09.07.2022-09:11)

Sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesi transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Etkili isimlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen takımda kritik hamleler devam ediyor. Kanaryada son olarak yakın takibe alınan isim ise Fransız futbolcu Bakayoko oldu. Oyuncunun menajerinin de bu transfere sıcak baktığı ve sarı lacivertlilere oyuncuyu önerdiği gelen bilgiler arasında yer almakta.

Takımda düşünülmüyor

Geçen sezon İtalya şampiyonu olan Milan, Fransız oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. Bu nedenle futbolcunun başka takıma transferine onay verilmiş durumda. Bonservisi Chelsea'de olan 27 yaşındaki oyuncunun ise Milan ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunuyor. Fakat oyuncu İtalyan devinin gelecek planları arasında yer almıyor. Bu nedenle futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinde yakın zamanda önemli gelişmeler yaşanması söz konusu.


Temaslar hız kazandı

Fenerbahçe'nin ise oyuncunun menajeriyle yakın takipte olduğu ve transferi sonlandırmak adına yoğun mesai harcadığı aktarılıyor. Futbolcunun ise kendisine olan ilgiden dolayı oldukça memnun olduğu ifade edilmekte.

Kariyeri dikkat çekiyor

Futbola Fransız ekibi Rennes altyapısında başlayan oyuncu ardından ise bir başka Fransız ekibi Monaco'nun yolunu tuttu. Monaco performansıyla göz dolduran ve şampiyonluk sevinci yaşayan Bakayoko'nun sonraki adresi ise Chelsea oldu. Chelsea'de beklentileri karşılayamayan futbolcu Milan'a, eski takımı Monaco'ya ve Napoli'ye kiralandı. Geçen sezon ise kiralık olarak Milan formasını terletti. Ana mevkisi önlibero olan oyuncu merkez orta saha olarak görev alabilmektedir. Kariyerinde ise 1 kez Monaco ile Fransa Ligi'ni, 1 kez İtalya Ligi'ni ve 1 kez FA Cup mutluluğu yaşadı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal