Medipol Başakşehir, Leonardo Duarte'nin transferi için Milan'la anlaşmaya vardı!

Medipol Başakşehir 2 yıldır kulüpte kiralık olarak forma terleten Brezilyalı oyuncu Leonarda Duarte'nin bonservisini almayı başardı. Kulüp yıldız stoper için Milan'la anlaşmaya varıldığını duyurdu.

08.07.2022-16:01 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-16:10)

Medipol Başakşehir'de yeni sezon öncesi dikkat çeken transfer hamleleri geliyor. Gelecek dönemde ligde iddialı olmak için etkili bir kadro kurmak isteyen İstanbul ekibinde önemli transfer hamleleri gelmekte. Takımda son olarak gündeme gelen isim ise Duarte oldu. Medipol Başakşehir 2 sezondur kiralık olarak forma giyen oyuncunun bonservisi resmen aldı.


Sosyal medyadan açıkladılar

Medipol Başakşehir'de yapılan transfer sosyal medya üzerinden duyuruldu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Duarte'nin transferi konusunda anlaşmaya varıldığı aktarıldı. Turuncu - lacivertliler oyuncu için 4 yıllık anlaşmaya imza attılar.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Kulübümüz, ekibimizde iki sezon boyunca kiralık olarak forma giyen Leonardo Duarte'nin transferi için İtalyan külübü Milan ile anlaşmaya vardı. Dört yıllığına kadromuza kattığımız ailemizin bir parçası olan Leonadro Duarte'ye, turuncu-lacivertli formamızla başarılarının devamını diliyoruz.' ifadelerine yer verildi.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Brezilya'nın Desportivo takımında başlayan Duarte ardından ülkesinin bir başka takımı olan Flamengo'nun yolunu tuttu. Oyuncunun sonraki adresi ise Avrupa ekibi Milan oldu. İtalya'nın köklü ekibinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu sonrasında İstanbul ekiplerinden Medipol Başakşehir'e kiralık olarak geldi. Medipol Başakşehir'de performansıyla alkış alan oyuncunun son olarak bonservisi resmen alındı. Yaşanan transfer gelişmesi futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti. Oyuncu kariyerinde 1 kez Brezilya Şampiyonluğu ve 1 kez Copa Libertadores'i kazanma başarısı göstermişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal