Galatasaray'da kadro dışı kalan Sacha Boey'in transferinde pürüz çıktı! Oyuncunun istekleri yönetimin tepkisini çekti

Galatasaray geçen sezonun başında transfer edilen Kamerunlu futbolcu Sacha Boey performansıyla gözden düşmüştü. Oyuncu ile yollar ayrılmak istenirken Boey'in transferde bonservisini bedelsiz almak için yönetime talepte bulunması sinirleri gerdi.

08.07.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-15:41)

Sarı kırmızılılara Fatih Terim döneminde dahil olan Boey ile ilgili oldukça çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun geçen sezon Fatih Terim ile olan fotoğrafını paylaşması sarı kırmızılı camiada oldukça tepki çekmişti. Sarı kırmızılılarda kadro dışı kalan Boey'in son olarak yaptığı isekler ise gündem oldu.

Yönetim hayrete düştü

Sarı kırmızılılar tarafından kadro dışı kalan oyuncu bonservisini bedelsiz almak istemekte. Sarı kırmızılılar 2025 yılına kadar sözleşmesi olan 21 yaşındaki futbolcunun olası satışından para kazanmak istemekte. Galatasaray, Rennes'e 1 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ödemesi yapmıştı. 


Beklentilerin altında kaldı

Geçen sezon çok büyük beklentilerle transfer edilen Kamerunlu sağ bek yaşadığı sakatlıklar ve formsuz durumu nedeniyle pek çok karşılaşmada yer almamıştı. Oyuncu pek çok karşılaşmada yer almaması nedeniyle yoğun tepki çekmişti. Bu anlamda Okan Buruk yönetiminde sağ bek olan Boey'in başka takıma transferine onay verilmişti.

Futbolcunun kariyeri

Futbola Rennes altyapısında başlayan Sacha Boey, ardından takımın A seviyesine yükseldi. Oyuncu sonrasında bir başka Fransız ekibi olan Dijon'a kiralık olarak gitti. Takımı Rennes'e geri dönen Boey geçen sezon yaz transfer döneminde ise Galatasaray'a dahil oldu. Performansından memnun kalınmayan futbolcuyla ise şimdilerde yolların ayrılması gündemde.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal