Eski Galatasaraylı Ümit Davala, Sacha Boey'in şeytanlık yaptığını söyledi

Eski Galatasaraylı futbolcu ve yardımcı antrenör Ümit Davala, sarı kırmızılılardaki Sacha Boey ile ilgili yaptığı itiraflarla herkesi şaşırttı. Genç futbolcunun şeytanlık yaptığını söyledi.

24.03.2022-14:43 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-14:43) Eski Galatasaraylı Ümit Davala, Sacha Boey'in şeytanlık yaptığını söyledi

Ümit Davala, Nutspor ekranlarında Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynadığı Gaziantep karşılaşması ile ilgili olarak çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Ümit Davala'dan Sacha Boey'e sert sözler!

Omar ve Sacha Boey'in sakatlıkları nedeniyle Semih Kaya'nın ilk 11'de sağ bek olarak görev yapmasının perde arkasını anlatan Ümit Davala, yaptığı açıklamalarla taraftarları hayrete düşürdü. Ümit Davala, Galatasaraylı Sacha Boey ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;


' Semih Kaya neden sağbek oynadı? Ben size hikayenin gerçeğini anlatayım. Maçtan 1 gün önceki antrenmanını stadyumda yaptı takım, antrenman esnasında Omar'ın hafif sakatlığı oldu, orta yaparken adelesinde ağrı oldu, ona rağmen Gaziantep'e götürüldü. Gaziantep'te Omar'ı hastaneye götürdüler, oynamaz durumda olduğu söylendi. Lig'de biliyorsunuz Omar oynar hep, Boey oturur. Maç günü Boey, Omar'ın oynayamaz olduğunu bildiği halde kalkıp 'ben halsizim, oynayamam' demiş hocaya. Sağlık ekibi 24 saat zaten takviyelerle seni oynayacak duruma getiriyor, biz onlarca maça çıkmışızdır böyle maçlarda. Boey'de biraz şeytanlık sezdim bu konuda. Maç günü sen eğer Galatasaray'ı satıyorsan oynamam deyip, sen de şeytanlık sezerim. Orada başka bir hoca olsaydı Boey'i ilk uçakla Fransa'ya gönderirdi. Sen daha 21 yaşındasın sen bu işlere hiç girme, senin o formayı satma gibi bi lüksün yok. Oynamak için can atman lazım. Boey'e hiç yakıştıramadım! ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal