Fenerbahçe, A Milli Takım'ın futbolcusu Tiago Çukur'u transfer ediyor!

Fenerbahçe'de santrafor transferinde oldukça sürpriz bir adım geldi. Sarı Lacivertliler, A Milli Takım'ın formasını giyen ve İngiliz ekibi Watford'da oynayan Tiago Çukur ile anlaşmaya vardı.

08.07.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-10:43)

Sarı lacivertlilerde transfer anlamında oldukça bomba gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi oldukça kritik isimler kadroya dahil olurken son olarak  gündeme gelen isim ise herkese sürpriz oldu. Sarı lacivertlilerin yakın zamanda A Milli Takım'a seçilen Tiago Çukur ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Oyuncu ile ilgili yaşanan gelişme büyük yankı uyandırmış durumda.

Resmi açıklama bekleniyor

Fenerbahçe gelecek sezon mutlak şampiyonluk yaşamak isterken takımda oldukça sürpriz transfer hamleleri de gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerin transfer anlamında son olarak kadrosuna kattığı isim ise Tiago Çukur oldu. 19 yaşındaki santrafor ile anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içerisinde duyurulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yaşanan gelişmeler sarı lacivertli taraftarlarda da yoğun ilgi uyandırdı.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Hollanda'nın Feyenoord takımının altyapısında başlayan oyuncu ardından AZ takımına katıldı. Burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız ismin sonraki durağı ise İngiliz ekibi Watford oldu. Watford sonrasında ise Doncaster'a kiralık olarak gitti. Oyuncu sonrasında ise kulübüne geri döndü. 19 yaşındaki golcü, 1.96 boyuyla santrafor bölgesinde fizik gücüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Futbolcu kariyerinde 55 karşılaşmaya çıkmış ve 15 gol atıp 2 asistlik performans ortaya koymuştu.

Beşiktaş'ın gündemindeydi

Tiago Çukur'un adı daha Fenerbahçe'nin ezeli rakibi olan Beşiktaş ile sık bir şekilde anılmıştı. Fakat oyuncunun transferinde somut bir adım gelişmemişti. Yıldız ismin şimdilerde ise Fenerbahçe ile anlaştığı öğrenildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal