Tiago Çukur kimdir? Tiago Çukur kaç yaşında, nereli? Tiago Çukur hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? Yeni milli takım oyuncusu Tiago Çukur hayatı ve kariyeri!

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi aday kadrosu netleşti. Aday kadroya dahil olan forvette oynayacak olan Tiago Çukur dikkatleri üstüne çekti. Peki, Tiago Çukur'un merak edilen hayatı nasıldır? Kaç yaşındadır, nerelidir, hangi mevkide oynamaktadır, hangi takımda oynamaktadır, boyu kaçtır, kilosu nedir? Detaylar haberimizde..

23.05.2022-23:33 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-23:33) Tiago Çukur kimdir? Tiago Çukur kaç yaşında, nereli? Tiago Çukur hangi mevkide, hangi takımda oynuyor?  Yeni milli takım oyuncusu Tiago Çukur hayatı ve kariyeri!

A Milli Futbol Takımı'nın, Haziran ayı içinde Uluslar Ligi maçların da olacak aday kadro netleşti. Doğan Alemdar, Cenk Özkaçar, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu ve Umut Bozok ve Tiago Çukur da ilk defa A Milli Takım tarafından davet aldı.  Peki, Tiago Çukur'un merak edilen hayatı nasıldır? Kaç yaşındadır, nerelidir, hangi mevkide oynamaktadır, hangi takımda oynamaktadır, boyu kaçtır, kilosu nedir?

Tiago Çukur kimdir?

Tiago Süer Barbaros Çukur'un doğum tarihi 30 Kasım 2002'dir ve Amsterdam'da dünyaya gelmiştir. Çukur'un 19 yaşındadır. Hollanda doğumlu olan Tiago forvet oynamaktadır. Watford takımında oynamaktadır. Boyu 1.9 metredir. Ağırlığı ise 80 kgdir. Tiago'nun burcu yaydır.

2012 senesinde Feyenoord altyapısı ile futbol yaşamı başlamış olan 19 yaşındaki Tiago Çukur, 2016 senesinde AZ Alkmaar'da forma giymiştir. 1.96 boyunda olan kule santrfor, 2020 senesinde ise Hollanda'dan ayrılmıştır.

Yeni yolu İngiltere olan Tiago Çukur, 2021 Ocak ayında Watford'a imza atıp U23 takımına katılmıştır. Aynı sezon içinde  İngiltere 1. Lig ekibinde  Doncaster Rovers'a kiralanmış olan Çukur, A takım içinde çıkmış olduğu 26 maçta 1 gol atma başarısı göstermiştir. 19 yaşında olan futbolcu, 2022 Ocak ayında tekrar Watford U23'e geri dönmüştür.

Fiziği ile dikkatleri çeken Tiago Çukur, 1.96'lık boya sahiptir. Santrfor mevkisinde görev yapmakta olan 19 yaşındaki futbolcu şu ana kadar U21 Milli Takım formasını 5 kez giymiştir.tiago çukur

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal