Fenerbahçe - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Peki, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

25.04.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-15:17) Fenerbahçe - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kasımpaşa ile mücadele edecek. Son 5 maçından 3 galibiyet 2 beraberlik ile ayrılıp zirve yarışına yine giren Fenerbahçe, rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray'ın kazandığı haftada yoluna galibiyet ile devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMANİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'de 9, Kasımpaşa'da 5 futbolcu kart sınırında. Kanarya'da cezalı duruma düşenler hafta içi deplasmandaki, Kasımpaşa'da kart görenler ise hafta sonunda iç sahadaki Alanyaspor sınavında olmayacaklar. Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

FENERHBAHÇE - KASIMPAŞA MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Luckassen, Brecka, Haddadi, Sadiku, Tarkan, Bistrovic, Hajradinovic, Varga, Thelin

FENERHBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI HAKEMİ

Haftanın son maçı olan Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus, kariyerinde 5. kez iki takım arasındaki bir karşılaşmada düdük çalacak. Kanarya, Aydınus'un yönettiği ilk iki Kasımpaşa maçından galibiyetle çıkarken, sonraki iki sınavında ise 2016-17'de Kadıköy'de golsüz berabere sonuçlandı, geçen sezon da deplasmanda rakibine 2-0 yenildi.

MESUT ÖZİL DÖNÜYOR MU?

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, 4 Mart'ta Kadıköy'de 1-1 berabere biten Antalyaspor karşılaşmasında bileğinden sakatlanmıştı. Tedavisi tamamlanmasının sonucunda takımla idmanlara başlayan Özil, 2-1 kazanılan Başakşehir karşılaşmasında riske girmemek adına kadroya alınmamıştı. Artık tüm sakatlığını ardından bıraktı. Mesut'un, tıpkı bu akşam 11'de olması beklenen Gökhan Gönül gibi Kasımpaşa mücadelesinde kadroda yer alabileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe'deki eksikler ise Altay, Sadık ve Perotti olacak.

KASIMPAŞA'NIN EKSİKLERİ KİMLER?

Ligde düşme hattına yakın olan takımlardan birisi olan Kasımpaşa, 4 Nisan'da Beşiktaş'ı 1-0 yendikten sonra çıktığı 4 lig karşılaşmasında 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ayrıldı. Deplasmanda da 8 maçtır galip gelemeyen Kasımpaşa'da bu akşam, kadro dışı bırakılan Aytaç Kara'nın dışında sakatlıkları bulunan Julian Jeanvier, Yusuf Erdoğan, Armin Hodzic ve Gilbert Koomson da yer almayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal