Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Altay Galibiyetinin Ardından Taraftarlara Teşekkür

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira önderliğinde yükseliş devam ediyor. Deplasmanda ligin formda ekibi Altay ile karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

30.08.2021-09:37 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-09:37) Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Altay Galibiyetinin Ardından Taraftarlara Teşekkür

Altay galibiyeti ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de 3 karşılaşmada 3 galibiyet alan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Sarı lacivertliler bu 3 karşılaşmada 5 gol kaydederken kalesini gole kapattı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Altay'a karşı İzmir'de aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

'' GÜÇLÜ BİR TAKIMA KARŞI İYİ BİR SONUÇ ALDIK ''

Finlandiya'da Helsinki ile oynadığımız maçı tamamladıktan sonra İzmir seyahatimiz başladı. Büyük bir takım ruhu sergiledik. İlk 2 maçını kazanmış, çok öz güvenli, iyi motive olmuş, fiziksel olarak güçlü bir takıma karşı iyi bir sonuç aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlar da takımla gurur duyuyordur. Bunca zorlu sürece rağmen başardıkları için oyuncularımı kutluyorum. Bu ruhla devam etmemiz gerekiyor.

'' OYUNCULARIM BİRLİK OLMUŞ DURUMDA ''

Çok iyi çalıştılar, hırslı, istekli şekilde oyun oynuyorlar. Daha yolun başındayız ama herkes birlik olmuş durumda. Tecrübeli isimler genç oy

unculara destek veriyor.

'' HÜCÜM ORGANİZASYONLARI... ''

Bunları uyguladığımızda gol pozisyonları bulduk. Bir şey planladık ve planlarımız iyi gitti. İlk yarıdaki oyun belki benim hatamdı, topu tutan çeviren sahip olan bir takım olmak istiyoruz. İkinci yarı bunu başardık. 2 gol bulduk, daha fazlasını da bulabilirdik. Planımız tuttu, her zaman böyle olmaz belki ama bugün planlarımız tuttu.

'' BİİRLİK OLMALIYIZ, TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM ''

Taraftarlara kalpten teşekkür ediyorum, zor zamanlarımız da olacaktı ama biz birlik olursak, takım, taraftar başkan birlik olursak, sezon sonunda hedefimizi kutlamak için sebeplerimiz olacaktır diye düşünüyorum. Yarın aynı zamanda önemli bir gün Zafer Bayramı. Türk halkının Zafer Bayramı'nı da kutluyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal