29.08.2021-18:46 (Son Güncelleme:29.08.2021-18:46)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, radikal kararlar almaya devam ediyor. Portekizli teknik adam son olarak Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın biletini kesti.



2

Sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelen Jose Sosa'nın Vitor Pereira'nın göreve gelmesinin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken beklenen ayrılık oldukça yaklaştı.



3

Orta sahada alternatiflerin çoğalması Teknik Direktör Vitor Pereira'nın elini güçlendirirken Jose Sosa'nın takımdan ayrılma ihtimali iyice kuvvetlendi.



4

Portekiz Ligi ekiplerinden Santa Clara, 36 yaşındaki tecrübeli yıldız Jose Sosa'ya talip olurken Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladı.



5

Fenerbahçe ile Santa Clara arasında anlaşma yönünde bir problem yaşanmazken Portekiz ekibinin Jose Sosa ile senelik ücret konusundaki pazarlıklarını tamamlamasının ardından transferin resmen açıklanması bekleniyor.



6

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'dan sona eren sözleşmesini uzatmaması nedeniyle bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe kadrosuna katılan Jıose Sosa, sarı lacivertli forma ile 38 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 4 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR