29.08.2021-14:27 (Son Güncelleme:29.08.2021-14:27)


1

Spor Toto Süper Lig'in 3. Haftasında oynanan Beşiktaş-Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşun yorumcusu eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den karşılaşma hakkında dobra yorumlar geldi.



2

Eski Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalar ile herkesi şaşırttı.



3

Volkan Demirel : Teknik direktörler baskı altında verdikleri kararlarda bile düşünerek hareket etmek zorunda kalacak. Türk mü, yerli mi? Sakatlanırsa ne olacak? Yabancı mı sakatlanacak, Türk oyuncu mu sakatlanacak. Teknik direktörlerimizin işi çok zor.



4

Volkan Demirel : Bugün herkesin düşündüğü Alex'in çıkıp Necip'in girme nedeni de buydu. Bir telaş, kafa karışıklığı olduğunu gördük kenarda.



5

Volkan Demirel : İlk yarı Beşiktaş çok iyi oynadı. Karagümrük'ün geriden oyun kurma isteğine çok iyi karşılık verdiler. Önde baskı yaparak pozisyon da buldular rahatça. 1 tane pozisyonları var ilk yarıda Karagümrük'ün. Ahmed Musa'nın oyundan çıkmasına da anlam veremedik.



6

Volkan Demirel : Salih'in atılmasından sonra oyun da yavaşladı. Ghezzal'ın pasıyla, Batshuayi'nin pozisyonlarında da hep kalecinin sağına vurdular. Viviano da çok iyi maç çıkardı



7

Volkan Demirel : Beşiktaş, ilk hafta da söyledim. Havasıyla, stadıyla, transferleriyle, taraftarıyla lige hazır olmasıyla rakiplerinden bir adım önde görünüyor. Bence hakemler Beşiktaş'ı yanılttı 3 Türk oyuncu sahada kalması gerekiyor diyerek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR