29.08.2021-14:04 (Son Güncelleme:29.08.2021-14:04)


1

Adana Demirspor'da Spor Toto Süper Lig'de 3. Hafta geride kalmışken beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de yükselişte büyük bir pay sahibi olan Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı.



2

Başkan Murat Sancak : '' Bu iş farklı noktalara çekilebilir. Balotelli vs. Bunlarla bir alakası yok. Hocayla karşılıklı konuşarak anlaştık ve yollarımızı ayırdık. Bu ayrılığın altında başka şeyler aramayalım. Hem yerli hem yabancı hocalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz.



3

Teknik Direktör Samet Aybaba, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de yer alan Adana Demirspor'da bitime yakın bir sürede göreve gelmiş ve takımıyla birlikte şampiyonluk yaşayarak tam 26 sene sonra Adana Demirspor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmıştı.



4

Adana Demirspor'un başında 14 karşılaşmada görev alan Teknik Direktör Samet Aybaba, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı.



5

Spor Toto Süper Lig'de ise 3. Hafta geride kalırken Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde ligde galibiyet ile tanışamamıştı.



6

Başkan Murat Sancak : Hem yerli hem yabancı hocalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. En kısa zamanda açıklayacağız. Milli takım arasını yeni hocamızla adaptasyon süreci olarak geçirmek istiyoruz.



7

Adana Demirspor'dan yapılan resmi açıklamada ; '' Çok değerli Adana Demirspor taraftarları ; Aldığımız karar gereği Samet Aybaba hocamız ile yaptığımız görüşmede anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Samet Aybaba'ya bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur, başarılar dileriz. '' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR