29.08.2021-13:04 (Son Güncelleme:29.08.2021-13:04)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forvet transferindeki sessizliğin arkasında yatan sürpriz belli oldu. Başkan Ali Koç, uzunca bir süredir İngiliz devi Manchester United'da forma giyen Uruguaylı golcü Edinson Cavani'yi transfer ediyor.



2

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ve Başkan Ali Koç arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda kadroya takviye yapılmasına geç kalındığı ve bir an evvel kadroya takviye yapılması gerektiği konusunda fikir birliğine varılmışken forvet transferi için Başkan Ali Koç, Vitor Pereira'ya müjdeyi verdi.



3

Sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıracak olan transferin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Uruguaylı golcü Edinson Cavani olduğu öğrenildi.



4

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir süredir İngiltere ziyaretlerinde bulunduğu ve transferi gizli bir şekilde bizzat kendisi yönettiği öğrenilirken Ali Koç, Edinson Cavani transferini bitirme noktasına getirdi.



5

İngiliz ekibi Manchester United ile gerçekleştirilen görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı öğrenilirken aynı zamanda menajeri aracılığı ile Uruguaylı yıldız Edinson Cavani ile görüşen Başkan Ali Koç ,sponsor destekleri ile birlikte bu transferin maliyetini karşılamayı planlanıyor.



6

Bu hafta başında son bir kez Edinson Cavani ve kulübü Manchester United ile bir görüşme gerçekleştirmesi beklenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor.



7

Kariyerinde Paris Saint Germaini Napoli, Manchester United gibi kulüpler olan yıldız futbolcu Fenerbahçe forması giymeye çok yakın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR