27.08.2021-13:15 (Son Güncelleme:30.08.2021-13:12)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, transfer döneminde hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Siyah beyazlılar Milli oyuncumuz Umut Meraş'ın transferi için Fransız ekibi Le Havre ile anlaşma sağladı.



2

Bu sezon yapmış olduğu transferler ile dikkatleri üzerine çeken Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş kadrosunu, Michy Batshuayi, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Mehmet Topal, Salih Uçan ve Kenan Karaman gibi transferlerle güçlendirmişken bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.



3

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın ın isteği üzerine sol bek pozisyonuna Fabrice N'Sakala ve Rıdvan Yılmaz'ın olduğu bölgeye bir transfer daha yapacak. Umut Meraş ismi ön plana çıkarken siyah beyazlılar transferi bitirme aşamasına geldi.



4

Fransız ekibi Le Havre'de forma giyen Umut Meraş, kulübünde mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini yönetime iletmişti.



5

Ancak Fransız ekibinin bonservis ücreti konusunda istediği rakamdan inmemesi bu zamana kadar Umut Meraş'ın transferine engel olurken Milli futbolcumuz son olarak kulübüne çektiği rest sonrasında kulübünün istediği bonservis ücretini 1.5 milyon euroya kadar indirdi.



6

Bonservis ücretinde indirime gidilmesinin ardından transferde gerçekleştirdiği görüşmeleri hızlandıran Beşiktaş yönetimi Fransız ekibi ile görüşmelerinde Umut Meraş transferi için anlaşmayı sağladı.



7

Fransız ekibi Le Havre ile bonservis ücreti olarak istenen 1.5 milyon euronun iki taksitte ödenmesi konusunda anlaşmayı sağlayan Beşiktaş yönetimi Umut Meraş ile yaptığı görüşmeler sonrasında senelik ücret konusunda da anlaşma sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR