29.08.2021-17:59 (Son Güncelleme:31.08.2021-15:17)


1

Beşiktaş stoper transferinde beklenmedik bir transfere imza atıyor. Siyah beyazlılar çeşitli isimleri gündemine alırken son olarak geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Javier Montero ile anlaşma sağladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın önerisi üzerine siyah beyazlılar transfer dönemi kapanmadan savunma hattına bir transfer daha gerçekleştirmek istiyor.



3

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında stoper transferinde harekete geçen siyah beyazlılar oyuncularla görüşmelere başladı.



4

Yönetim transfer görüşmelerini sürdürürken Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan beklenmedik bir öneri geldi. Başarılı teknik adam geçtiğimiz sezonu siyah beyazlılarda kiralık olarak geçiren Javier Montero'nun İspanyol ekibi Atletico Madrid'den bonservis ücreti ile birlikte transfer edebilmek istiyor.



5

Atletico Madrid ile Javier Montero'nun transferi için görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetiminin yapmış olduğu görüşmeler sonrasında anlaşmayı sağladı.



6

Beşiktaş, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile Francisco Montero transferi için bonservis bedelinin %50'sini 750.000 euroluk bonservis ücreti ile anlaşma sağladı. Siyah beyazlılar Francisco Montero ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Beşiktaş'ta geçiren Francisco Montero, kısa bir süre içerisinde İstanbul'da olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR