29.08.2021-17:33 (Son Güncelleme:29.08.2021-17:59)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai'nin hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili babasından açıklama geldi.



2

Transfer döneminde adı birçok kulüp ile anılan başarılı futbolcu Attila Szalai'nin Fenerbahçe'de geleceği ve transfer iddiaları ile ilgili konuşan babası ;



3

' Ben, oğlumun birkaç sene daha Fenerbahçe’de devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Henüz gitmesi için erken. Fenerbahçe, şu ana kadar onun gelişimine çok büyük bir katkı yaptı. Bu yüzden biraz daha burada geliştikten sonra başka bir kulübe gitmesi, daha faydalı olacaktır. ' ifadelerini kullandı.



4

Futbol hayatına Avusturya'da Rapid Wien alt yapısında başlayan Attila Szalai, gösterdiği performans ile birlikte A takıma kadar yükselmişti. Sonrasında ise 2019-2020 sezonunda Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'e 400.000 euro bonservis ücreti ile birlikte transfer olurken burada potansiyelini gösterme fırsatı yakalamıştı.



5

Geçtiğimiz sezonun başlangıcında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'den 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olurken sarı lacivertlilerde gösterdiği performans ile büyük bir beğeni toplamıştı.



6

Fenerbahçe formasına geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan Attila Szalai, 22 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda bir savunma oyuncusu olmasına rağmen 3 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR