29.08.2021-17:05 (Son Güncelleme:29.08.2021-17:21)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Brezilyalı yıldız Marcao'nun transferi için Napoli ile anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi bu boşluğu İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Milli futbolcumuz Kaan Ayhan ile dolduracak.



2

Transfer döneminde adını sıkça duyduğumuz isimlerden biri olan Milli futbolcumuz Kaan Ayhan'ın transferi ile ilgili çeşitli söylentiler ortaya atışmıştı.



3

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Kaan Ayhan transferi için uzunca bir süredir uğraştığı bilinirken siyah beyazlılar Kaan Ayhn transferinde İtalyan ekibi Sassuolo'yu bir türlü ikna edememişti.



4

Beşiktaş ve Sassuolo arasında Kaan Ayhan transferi için yapılan pazarlıklarda istenen bonservis ücreti 6 milyon euronun altına inmemiş ve İtalyanlar Kaan'ı kiralık olarak göndermek istememişti.



5

Beşiktaş'ın bir süredir uğraş verdiği Kaan Ayhan transferine dahil olan Galatasaray, Marcao'nun Napoli'ye transferinden elde edeceği geliri bu transferde kullanmaya karar verdi.



6

İtalyan ekibi Sassuolo ile transferde anlaşmayı sağlayan Galatasaray yönetimi, Kaan Ayhan ile menajeri aracılığı ile gerçekleştirdiği görüşmelerde de anlaşmayı sağladı.



7

Türkiye'de futbol oynama fikrine sıcak bakan Kaan Ayhan'ın Galatasaray'ın teklifine olumlu yönde yanıt verdiği öğrenilirken transferin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR