29.08.2021-16:27 (Son Güncelleme:29.08.2021-16:27)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay sonrasında kadro dışı bırakılan Marcao için İtalyan ekibi Napoli'nin yaptığı transfer teklifi kabul edildi.



2

Yaşanan olayların ardından Türkiye'de geleceği pek aydınlık gözükmeyen Brezilyalı yıldız Marcao'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.



3

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas arasında Marcao'nun takımdaki geleceği ile alakalı gerçekleştirilen görüşmede Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılması yönünde karar verildi. Sarı kırmızılılar Marcao için gelen teklifleri değerlendirmeye karar verdi.



4

25 yaşındaki oyuncu Marcao için Rus ekiplerinden Krasnodar ilk olarak talip olurken sarı kırmızılılar bu teklifi yeterli bulmamıştı. Sonrasında ise İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Brezilyalı yıldıza talip olması ile transferde hareketli günler yaşanmaya başladı.



5

Galatasaray yönetimi Napoli'nin 8 milyon euroluk teklifini yeterli bulmadı. Yapılan pazarlıklarda sarı kırmızılılar İtalyan ekibi ile yaptığı görüşmelerde Napoli'nin teklifini 10 milyon euroya kadar yükseltti ve transferdeki anlaşmayı sağladı.



6

Napoli, Marcao ile menajeri aracılığı ile gerçekleştirdiği görüşmelerde oyuncu ile de senelik ücret konusunda anlaşma sağlarken transferin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.



7

Galatasaray'a 2018-2019 sezonunda 4 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'den transfer edilen Marcao, 107 karşılaşmada forma şansı bulduğu sarı kırmızılı forma ile 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR