29.08.2021-15:23 (Son Güncelleme:29.08.2021-15:23)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo mavililer son olarak Antalyaspor forması giyen 19 yaşındaki genç yıldız Gökdeniz Bayraktar'a talip oldu.



2

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen 19 yaşındaki genç yıldız Gökdeniz Bayraktar'ı kadrosuna katmak istediğini Başkan Ahmet Ağaoğlu'na iletti.



3

Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında bordo mavililer harekete geçerek Antalyaspor ile görüşmelere başladı.



4

İlk etapta oyuncusunun satılık olmadığını Trabzonspor kulübü yetkililerine ileten Antalyaspor yönetimi, Gökdeniz Bayraktar'ın takımdan ayrılma isteğini iletmesinin ardından oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verdi.



5

Gerçekleştirilen ilk görüşmelerde Gökdeniz Bayraktar için tam 5 milyon euroluk bir bonservis ücreti talep eden Antalyaspor'un bu talebini yüksek bulan Trabzonspor, Akdeniz ekibine 2.5 milyon euro bonservis ücreti ve sonraki satıştan pay vererek transferi bitirmek isterken iki kulüp arasındaki pazarlıkların olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.



6

Trabzonspor'da forma giymek için çok istekli olan Gökdeniz Bayraktar'ın bu transferde kulübüne kolaylık sağlanması için görüşmelerde bulunduğu öğrenilirken transferin önümüzdeki hafta içerisinde olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.



7

Gökdeniz Bayraktar'ın yapılan pazarlıkların tamamlanmasının ardından hafta ortasında Trabzon'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR