Fatih Terim'den Galibiyet Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 37. Haftasında zirve takibini sürdüren Galatasaray deplasmanda ligin en formda ekiplerinden biri olan Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek zirve yarışındaki takibi sürdürdü.

24.04.2021-22:48 - (Son Güncelleme: 24.04.2021-22:48) Fatih Terim'den Galibiyet Yorumu

Sarı kırmızılıların çok değerli bir 3 puan aldığı Antalya deplasmanının ardından Teknik Direktör Fatih Terim, maç sonu düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

''HİÇ BİR ŞANS TANIMADIK''

''Oyunun başından itibaren, ilk defa bir maçta planladığımız baskıyı sonuna kadar yapabildik. Hem oynatmadık, ki buna çok çalıştık. Takımın dinamizmi de buna müsaitti. Onlara hiçbir şans tanımadık. Dominant bir oyun oynadığımız söylenebilir. Doğru yerde, doğru zamanda üçüncü bölgede iyi pozisyonlar bulduk. Böyle maçlarda, özellikle böyle 6-3-1 gibi dizilen takımlara karşı kilit nokta goldür. Bu şekilde bir takıma karşı bu kadar pozisyon bulmak, şutlar elde etmek, paslar, kafalar... Boffin'i geçemedik. Doyurucu bir oyun oynadı Galatasaray. Golü ne kadar erken bulursanız rakibinizi değişime zorlarsınız. 0-0 başka, 1-0 başka. Ayrıca kaçan her gol onları biraz daha defans yapmaya kamçılıyor.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal