Fenerbahçe Beko'da Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel ile yolların ayrılmasına karar verildi!

Türkiye Basketbol Ligi'nde önemli bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko'da kritik gelişmeler yaşanıyor. Takımda son olarak Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel ile yolların ayrılması yönünde karar verildi.

20.06.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-12:53) Fenerbahçe Beko'da Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel ile yolların ayrılmasına karar verildi!

ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu başarısıyla sarı lacivertli taraftarları oldukça memnun eden Fenerbahçe Beko'da önemli gelişmeler söz konusu. Sarı lacivertlilerde takımın önemli isimlerinden Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel hakkında alınan karar büyük yankı uyandırmış durumda.

Takıma veda ettiler

Fenerbahçe Beko'da ING Basketbol Şampiyonluğu sonrasında dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerde Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel hakkında alınan karar ise oldukça dikkat çekti. Fenerbahçe iki oyuncusuna veda ederek yolları ayırdığını duyurdu. Yaşanan gelişme gündem oldu.


Değişiklikler devam ediyor

Fenerbahçe Beko teknik kadro yapılanmasında da değişikliğe giderken genel menajer olarak görev yapan Maurio Gherardini, Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü görevine, Erkek Basketbol Genel Menajer Yardımcısı olarak görev yapan Derya Yanier ise Fenerbahçe Erkek Basketbol Şubesi Genel Menajeri görevine getirildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal