Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a Özür Geldi!

Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı arasında oynanan maçın sonrasında Erol Bilecik'in sözleri nedeniyle ortalığın karışması nedeniyle başkan Ali Koç'tan kritik bir hamle geldi.

09.12.2021-10:42 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-10:58)

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımları arasında oynanan ve sonrasında Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in sözleri büyük ses getirmişti. Erol Bilecik'in, Galatasaray'a yönelik sözleri büyük gündem olmuştu. Konuyla ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç devreye girdi.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan kadınlar futbol ligi maçının ardından çok gerildi. Fenerbahçe'nin 7-0 kazandığı maçın ardından sarı lacivertlilerin yöneticisi Erol Bilecik'ten çok konuşulacak sözler gemişti. Erol Bilecik'in, 'Cincon' ifadesi iki takımı karşı karşıya getirmişti. Yaşanılan olaydan sonra Fenerbahçe Başkan'ı Ali Koç'un devreye girdiği öğrenildi.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ

Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı arasında oynanan maçın ardından, Fenerbahçe Başkan Vekili, Erol Bilecik'in soyunma odasında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanılan olayın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük bir gerilim ortaya çıktı. Olaydan sonra Fenerbahçe taraftarları ve Galatasaray taraftarlarının da arası gerildi. Yaşanılanlardan sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı aradığı ve özür dilediği aktarıldı. Ali Koç'un, Erol Bilecik'e de çok kızdığı gelen başka bilgiler arasında. Bu arada Galatasaray taraftarının başkan Elmas'a yaşanılanlardan dolayı çok kızgın olduğu belirtildi. Fenerbahçe ile Galatasaray kulübü arasında yaşananlar Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırdı. İki takım arasındaki gelişmeler büyük bir merak içerisinde takip ediliyor. İki takım arasında olayın nasıl bir şekilde sonuçlanacağı Türk futbolunda gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal