Fenerbahçe 21'lik Stoperin Peşinde!

2017-2018 sezonunun sonlarına doğru yaklaşılırken transfer haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Fenerbahçe için yurt dışından flaş bir transfer iddiası geldi.

01.05.2018-08:58 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-08:34) Fenerbahçe 21'lik Stoperin Peşinde!

Sarı lacivertli kulüp için Brezilya ve İtalya medyasından transfer iddiaları var. Bu iddialara göre Fenerbahçe genç bir stoperin peşinde…

Daha önce Arjantinli stoper Conti'yi transfer etmek istediği öne sürülen Fenerbahçe için bu defa da Radio Kiss Kiss ve Esporte İnterativo, transfer iddiasında bulundu. Buna göre sarı-lacivertli kulübün Brezilya’nın Atletico MG takımından Gleison Bremer'i istediği belirtildi.

Dünya ve Avrupa basını Fenerbahçe için transfer haberlerini sürdürüyor… Bir süre önce TyC Sports'un German Conti ile anlaştığı duyurulan Fenerbahçe hakkında bu defa da Brezilya ve İtalya medyasından transfer dedikoduları ortaya atıldı. İlk olarak İtalya'dan Radio Kiss Kiss'in verdiği habere göre Fenerbahçe'nin Brezilya ekibi Atletico MG'nin 21 yaşındaki defans oyuncusu Gleison Bremer'i istediği öne sürüldü.

TRANSFERDE RAKİP ROMA

1.88 boyundaki genç stoper için İtalya’nın Roma takımının da devrede olduğu vurgulanan haberde "F.Bahçe ve Roma Bremer için transfer yarışında" denildi.

OYUNCU DA AYRILMAK İSTİYOR

Bu haber Brezilya'dan Esporte Interativo kanalının da gündeminde yer alırken, Fenerbahçe’nin Güney Amerika'da genç yetenek avında olduğu ifade edildi.

Haberde ayrıca, 21 yaşındaki Bremer'in de Avrupa'da forma giymek adına yönetimden gelen teklifler için anlaşmalarını istediği bilgisi yer aldı. Bonservis konusunda net bir rakam belirtilmemekle birlikte Atletico MG'nin teklif beklediği öne sürüldü.

CONTI TRANSFERİNDE BENFICA ARADA

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin anlaştığı öne sürülen German Conti transferinde sorun yaşandığı da bu iki basın kuruluşunda yer aldı.

Önceki haberlerde oyuncuyu isteyen Benfica'nın 3.5 milyon euro teklif ettiği, F.Bahçe'nin ise 5 milyon euro'ya işi bitirdiği öne sürülmüştü. Fakat Portekiz temsilcisinin de teklifini 5 milyon euro'ya yükselttiği kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Colon kulübünün transfer kararını Conti'ye bırakacağı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal