Felçli Annesini Diri Diri Gömdü

Felçli annesini bakmaktan bıkan bir adam annesini diri diri toprağa gömdü. 3 gün boyunca aç ve susuz olarak toprak altında kalan kadın sağ olarak bulundu.

09.05.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-15:36)

Olay, Çin'in Shaanxi eyaletine bağlı Jingbian ilçesinde meydana geldi. 58 yaşındaki bir adam, kısmen felçli olan annesini 2 Mayıs akşamı el arabasıyla evden dışarı çıkarttı. Daha sonra adam, yaklaşık olarak 2 kilometre uzaklıktaki terk edilmiş mezara giderek annesini diri diri gömdü. Annesinin nerede olduğu eşine ise annesini başka bir eyalette bulunan akrabalarının yanına götürdüğünü söyledi.

Adamın eşi bu ifadeleri çelişkili bulurken, eşini polise ihbar etti. Ekipler olayla ilgili olarak yaptığı incelemede kadının tren istasyonuna gitmediğini tespit etti. Polisler daha sonra ise kadının gömüldüğü yeri buldu ve kadını kurtardı. Polisler, kadının baygın halde yardım istediğini ifade etti.

Polis tarafından yapılan açıklamada, adamın arama çalışmalar sırasında polise yardım etmediği ve annesini gömdüğü yeri söylemediğini belirtti. Adam kasten insan öldürme şüphesiyle tutuklanırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal