Fazilet Hanım Ve Kızları'nın Son Bölümü Olan 42. Bölümde Neler Yaşandı?

Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 42. bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları son bölümde neler yaşandı? Dizinin 42. son bölümüne dair merak edilen bütün detaylar haberimizde...

09.04.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-16:17) Fazilet Hanım Ve Kızları'nın Son Bölümü Olan 42. Bölümde Neler Yaşandı?

Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 42. bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları 42. son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım Ve Kızları son bölümde yaşananlara dair merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin heyecanla izlenen 42. son bölümünün ardından 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal ve Mahir Günşıray gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide 42. son bölümde heyecan tavan yaptı.

HAZAN ALMANYA'YA GİTMEYE KARAR VERİR

Yağız ve Hazan yaşadıkları duygusal anın etkisindeyken Sinan'ın gelemsiyle bütün dengeleri bozulur. Üzerlerindeki baskı giderek artarken Hazan artık herşeyi geride bırakmaya hazırdır. Ece, Hazım'ın teklifiyle birlikte boşanmaya karar vermişken Şükriye'nin ani ölümü Yasin'i tamamen altüst etmiştir. Fazilet, Şükriye'nin yazdığı mektubun peşine düşmüşken Hazan'ın Almanya'ya gitme kararı ile yıkılır.

FAZİLET ORTALIĞI KARIŞTIRIR

Fazilet'in kurduğu bütün planlara rağmen Yasin annesinin bıraktığı mektuba ulaşır ve hayatının gerçeği ile yüzleşir. Öte yandan Hazan'ın, Yağız yüzünden Almanya'ya gitme kararı alması üzerine Fazilet ortalığı karıştırır.

Üzerlerindeki baskı yüzünden birbirleirnden kaçan ikili kendilerini hiç beklemedikleri bir yüzleşme içinde bulurlar.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal