Fatih'te Uganda Asılı Öğrenci Bacağından Vuruldu

İstanbul Fatih'te Uganda asıllı bir öğrenci bacağından vuruldu. Olayın nedeni şimdilik bilinmezken olayla ilgili soruşturma açıldı.

31.01.2019-14:49 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-14:43) Fatih'te Uganda Asılı Öğrenci Bacağından Vuruldu

Fatih'te Uganda kökenli olduğu bildirilen üniversite öğrencisi silahlı saldırıya uğradı. Bacağından vurulan Ugandalı hastaneye sevk edilirken saldırganın olay yerinden kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay saat 12.00 sularında Molla Gürani Mahallesi Sorguçcu Sokak üstünde oldu. Söylenene göre kimliği tespit edilemeyen silahlı bir şahıs, Uganda vatandaşı İstanbul Üniversitesi öğrencisi olduğu bildirilen Abdul Twine’yi(27) bir süre izledi. Şüpheli yanında olan silahla sokak ortasında üniversite öğrencisi Twine’nin bacağına 7-8 el ateş etti. Twine kanlar içinde yere yığılırken durum, sağlık ve polis birimlerine bildirildi.

Olay yerine giden sağlık birimleri bacağına 3 kurşun gelen Twine’yi ambulansla hastaneye sevk etti. İstanbul Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümünde öğrenci olduğu bildirilen Abdul Twine’nin hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi. Twine ile aynı kargo firmasında görev yaptığı bildirilen kimliği belirsiz kişi ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerine giden polis birimleri güvenlik şeridi çekerek delil aradı. Polis birimleri kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal