Fatih Terim: 'Yaptık Yine Yaparız!'

Geçtiğimiz sezonun son kısmında Beşiktaş, Rize ve Başakşehir’i üst üste mağlup ettiğini söyleyen Terim; yine aynısını başarabileceklerini ifade etti.

19.06.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-11:10) Fatih Terim: 'Yaptık Yine Yaparız!'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle liglerin askıya alınması sonrası geri dönüşündeki Çaykur Rizespor karşılaşmasında hem kötü oyun hem de sakatlık ve cezalarla beraber 3 kritik puandan olan sarı- kırmızılılar, düzelmeye çalışıyor. Pazar günü Türk Telekom Stadı’nda yapılacak Gaziantep karşılaşmasının çalışmalarına devam eden sarı- kırmızılı takımda, teknik direktör Fatih Terim futbolcularıyla bir motivasyon görüşmesi gerçekleştirdi. Geçen sezon da arkadan gelerek şampiyon olduklarını yineleyen Terim, özellikle Beşiktaş, Çaykur Rize ve Başakşehir’i üst üste geçtikleri periyotta yakaladıkları havaya yakın bir atmosfere ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

‘BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM’

Fikstürde Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor gibi zorlu fakat aynı zamanda kendilerini liderliğe çıkarabilecek nitelikte karşılaşmalar olduğunu belirten Fatih Hoca, “Geçen yıl yaptık, yine yaparız. Ama önce önümüzde yine bir final sınavı var. Gaziantep’i yenemezsek, bu hesapların hiçbir anlamı kalmaz. Rakipler ne yaptı, ne yapacak diye düşünmek yerine, biz kendi işimizi iyi yapalım, her maçımızı kazanalım. Rize’deki o futbolu bir daha görmek istemiyorum. Sebepleri ve bahaneleri bir kenara bırakıp, Galatasaray gibi oynamak zorundayız” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal