Fatih Portakal Rahip Brunson'ın Uçağının Hazır Beklediğini Söyledi!

ABD'li Rahip Brunson'ın davası devam ederken Fatih Portakal'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Portakal, Brunson'ın serbest kalacağını ve ülkesine döneceğini hatta uçağın hazır beklediğini söyledi.

12.10.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-13:50) Fatih Portakal Rahip Brunson'ın Uçağının Hazır Beklediğini Söyledi!

ABD ile Türkiye arasında probleme sebep olan ABD'li rahip Brunson hakim karşısında. ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun, “Evine geleceğinden çok ümitliyim” açıklamasına FOX TV haber spikeri Fatih Portakal'dan önemli bir yorum geldi. Portakal, "ABD’li görevli hem serbest kalacağını hem ardından Brunson’un varını yoğunu toplayıp ülkesine gideceğini umuyor. Bu söylentiye göre, tarifeli uçakla gidecek hali yok ya, uçağı da gönderilmiştir zannımca" diye yazıp çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

İzmir’de terör örgütleri FETÖ ve PKK için suç işlediği ve casusluk yaptığı suçlaması ile yargılanırken, yaklaşık 2 senelik tutukluluğu “sağlık problemleri” sebep gösterilerek cezası geçen 25 Temmuz’da ev hapsine dönen ABD ’li rahip Andrew Craig Brunson, bugün 4. defa daha hâkim karşısına çıktı.

'PILISINI PIRTISINI TOPLAYIP...'

Ünlü haber spikeri Fatih Portakal'dan rahibin serbest bırakılacağı iddialarına yorum yaptı. Portakal Twitter'dan şunları yazdı;

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal