Faith Tribe coin nedir? FTRB coin projesi ve yol haritası

Binlerce insanın yatırım yaptığı ve günden güne genişleyen kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Faith Tribe coin nedir? Faith Tribe projesinin amaçları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

10.05.2022-22:49 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-22:49) Faith Tribe coin nedir? FTRB coin projesi ve yol haritası

Yatırım yapmak ve uzun vadede kâr elde etmek isteyen yatırımcıların tercih ettiği kripto para piyasası genişlemeye devam ediyor. Sıklıkla tercih edilen alt coin araştırmalarına bir yenisi daha eklendi. Faith Tribe merak edilen coinler arasında. Peki Faith Tribe coin nedir? Faith Tribe coin ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Faith Tribe coin

Fait Tribe projesinin ilk hedefi internet ekonomisinde bulunan bağımsız yaratıcıları güçlendirmek, ödüllendirmek ve işbirlikçi bir kaynak ile moda tasarım platformu olmaktır. Tüm dünyaca tanınan ve 21 yaşında modaya öncülük eden isimlerden olan Faith Connexion'a ait bir proje olarak bilinmektedir. Fait Tribe'nin bir merkezi bulunmamaktadır. amaçlarından birisi de tasarımcıları, sanatçıları, etkileyicileri, marka ve geliştiriciler ile alıcılar topluluklarını hem fiziki olarak hem metaverse alanında bir araya getirmektir. Fait Tribe coinin alınabileceği ve işlem gördüğü borsalar Gate.io, BitMart, Uniswap (V2), Crptology ve AscendEX (BitMax) olarak bilinir.

Faith Tribe Coin Nedir

 Fait Tribe dünyaca tanınan ve modaya öncülük eden markalardan biri olan Fait Connexion'a ait bir tokendir. FTRB coinin işlevlerinden biri tasarımcıların işbirliği yapabilmesi, yaratımda bulunabilmesi, para basabilmesi, finanse edebilmesi, üretebilmesi ve dağıtması ve bunun yanında tüm tasarım varlıklarının dijital ve fiziki alemlerden izlenebilmesi için bir deneyim sağlamaktır. Bunların amacı giysi satın alabilmek ve esnetebilmektir. Fait Tribe projesi içerisinde tasarımcılar, markalar, etkileyiciler, geliştiriciler, alıcılardan oluşan ve merkezi bulunmayan toplulukları, katılımcıların buraya katıldığı için ödüllendirilebildiği, moda içinde denemeler, yeniden keşfetmeler sağlayabilen kapsayıcı ve de teşvik eden işlevlerle uyumlanan amaçlar halinde bir araya getiriliyor. Token adı Faith Tribe, tokenin sembolü ise FTRB olarak biliniyor.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal