Et fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar zam geldi? Son dakika et fiyatları

Ramazan ayı et fiyatların zam geleceği yönünde ortaya atılan söylentiler sonrası güncel et fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Genel olarak sorulan 'Et fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar zam geldi?' sorulan sorulara karşılık olarak son dakika et fiyatlarını sizler için derledik.

21.03.2022-21:41 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:41) Et fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar zam geldi? Son dakika et fiyatları

Ramazan ayına sayılı günler kala Et ve Süt Kurumu'nun et fiyatlarına zam yapacağı yönünde ortaya atılan söylentiler netleşti. Kurum, et fiyatlarının yeni zamlı fiyatlarını liste halinde duyurdu. 

Geçtiğimiz günlerde süte yapılan zam uygulamasının hemen ardında et fiyatları da yükseltildi. Ramazan ayı öncesi et fiyatlarına yapılan zam vatandaşların tepki göstermesine neden oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda son dönemlerde yaşanan tedarik zincirindeki sıkıntılardan dolayı böyle bir gelişme yaşandığı bildirilirken vatandaşlar et fiyatlarına ne kadar zam geldiğini ve güncel fiyatlarını araştırmaya başladılar. İşte son dakika et fiyatları..

Et fiyatlarına ne kadar zam geldi?

Et fiyatlarına ne kadar zam geldi? 

Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan yazılı açıklamada kırmızı et ve kırmız et ürünlerine yüzde 48 oranında bir zam getirildiği bildirildi. Yeni zamlarla birlikte kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya yükselirken, 62.50 lira olan 1 kilo kuşbaşı etin fiyatı yeni zamla birlikte 92 liraya çıkmış oldu.

Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan zamlı fiyatların Ramazan ayından öncesinde serbest piyasaya yansıyacağı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal