Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci neden boşandı? Esra Ezmeci aldığı eğitimler ve yazdığı kitaplar

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Esra Ezmeci, verdiği tavsiyelerle birçok kişinin hayatına dokunuyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Esra Ezmeci, sorulara verdiği cevaplarla herkesi şaşırtıyor. Esra Ezmeci’nin özel hayatı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte ünlü psikolog Esra Ezmeci hakkında merak edilen tüm detaylar…

27.06.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-15:32) Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci neden boşandı? Esra Ezmeci aldığı eğitimler ve yazdığı kitaplar

Özellikle evlilik hakkında verdiği tavsiyeler ile danışanlarının hayatına dokunan Esra Ezmeci, tavsiyeleri ile dikkat çekiyor. Bireysel danışmanlık yapan aile, ilişki, evlilik danışmanlığı, ergenlik psikolojisi ve bağımlılık gibi konularda yardımcı olmaya çalışan Ezmeci, çıkarımları ve tavsiyeleriyle birçok kişinin yardımına koşuyor. Fulya ile Umudun Olsun programına katılan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci merak edilen soruların yanıtını veriyor. Evliliklerinde sorun yaşayanların ilk geldiği kişi olan Ezmeci’nin özel hayatı da merak edilmektedir. İşte ünlü psikolog Esra Ezmeci hakkında merak edilen tüm detaylar…

Esra Ezmeci biyografisi

1 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya gelen Esra Ezmeci, İstanbul doğumludur. Hem güzelliği ile hem de tavsiyeleri ile dikkat çeken ünlü psikolog 170 boyunda 60 kilodur. Aslan burcu olan Esra Ezmeci’nin gözleri de kahverengidir.Bir erkek çocuğu bulunan Esra Ezmeci’nin sosyal medya hesabı ise @esraezmecii’dir.

Esra Ezmeci Kimdir

Esra Ezmeci kimdir?

İstanbul Haliç Üniversitesinde Fen Edebiyat Fakültesi psikoloji bölümünü birincilikle tamamlayan Esra Ezmeci, daha sonra yine Haliç Üniversitesinde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı. Yüksek lisansını yapmasının ardından adli bilimler alanında doktora yapmaya devam eden Esra Ezmeci, bir çocuk sahibidir. 2015 yılında boşanan Ezmeci, bekardır.

Televizyonlarda görmeye alışık olduğumuz Esra Ezmeci, birçok programa konuk olmuştur. Bununla birlikte birçok mecrada psikoloji alanında yazılar yazan Ezmeci, kendisini geliştirmek için sürekli çalışmaktadır. Yaşantılar ve ilişkiler üzerine açıklamalarda bulunan ve takipçilerinin hayatına dokunan Ezmeci’nin psikoloji alanında yazmış olduğu birçok kitap da bulunmaktadır. 2018 yılında ilk yayınladığı kitap ile en çok satanlar listesinde yerini almayı başardı.

Esra Ezmeci nerede çalışıyor?

Psikoloji alanında kendisini sürekli geliştiren Esra Ezmeci, Haliç Üniversitesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Çapa Devlet Hastanesi’nde staj gördü. Daha sonra uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde psikolog olarak çalıştı. Şimdilerde kendi Merkezi bulunan Esra Ezmeci’nin kliniği İstanbul Etiler'de yer alıyor. TERAPİ EVRENİ adıyla açmış olduğu klinikte çalışmaları ve hizmetlerini sürdürüyor.

Esra Ezmeci röportajları

Esra Ezmeci daha önce sorulmuş olan klinik psikolog unvanı nasıl kazandığını şu sözlerle yanıtlamıştır;

“Üniversitede Psikoloji eğitimini tamamladıktan sonra uzmanlık için yüksek lisans yapmanız gerekiyor. Ben uzmanlığımı Klinik Psikoloji alanında yapmayı tercih ettim ve iki senenin ardından klinik psikolog unvanımı aldım.” Klinik psikolog olduğu zaman rahatsızlıkları tedavi edebildiğini söyleyen Ezmeci, bu alanı bitiren kişilerin hastanelerde özel muayenelerde ve kendi kliniklerinde çalışabildiği ne de vurguladı. Esra Ezmeci, daha önce Balıklı Rum Hastanesi'nde madde bağımlılığı ve psikiyatri kliniğinde 8 yıl çalıştığını ifade etti.

Esra Ezmeci Neden Boşandı

Esra Ezmeci’ye yöneltilen sorulardan biri de mesleği ile ilgili gelecek planlarında olduğu oldu. Ezmeci, “Ben şu an kesinlikle hayatımın mesleğini yapmaktayım. Her anından keyif alarak ve günden güne hep üstüne bir şeyler katarak insanlara yardımcı olmak için çalışıyorum. Kitap yazmaya devam edeceğim çünkü bu alan benim için çok kıymetli. Ayrıca “Geçmiş Temizleme Terapisi” yapıyorum.”ifadelerini kullandı. Bununla birlikte bu uygulama yöntemi ilk defa kendisinin yaptığını dile getiren Ezmeci, diğer psikolog arkadaşlarının da bu konuda yetkinlik kazanması için çalışmalar yaptığını ifade etti. Adli bilimler Üzerine de doktora yaptığını vurgulayan Ezmeci, ileride bu alanlarla ilgili işlerde yapacağını dile getirdi.

Esra Ezmeci neden boşandı?

2006 yılında Dalmaz Center sahibi Mehmet Dalmaz mı oğlu Tutku ile evlenen Esra Ezmeci, bir çocuk sahibidir. Eşiyle uzun süredir anlaşamadığı için 2015 yılında boşanma kararı aldığını ifade etti.

Esra Ezmeci’nin kitapları nelerdir?

Ünlü Psikolog Esra ezmeci birçok kitap yazmıştır. Esra Ezmeci’nin yazdığı kitaplar şu şekildedir:

Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever

İz Bıraktığın Kadar Varsın

Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

Kararı Ben Veririm

Süt Lekesi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal