Eşiyle Tartıştı, Apartman Boşluğuna Düşerek Yaşamını Yitirdi

Esenyurt'ta bir kadın dini nikahlı eşiyle kavga etti. Kavganın şiddetiyle oturduğu binanın 4. katından düşüp ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Kadının düşmeden 1 saat önce yardım etmek isteyen polise şikayetçi olmadığı öğrenildi.

10.03.2021-11:36 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-11:36) Eşiyle Tartıştı, Apartman Boşluğuna Düşerek Yaşamını Yitirdi

Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi'nde gece saat 23.00 sıralarında gerçekleşen olayda, söylenene göre binanın 4. katında oturan Sevcan Demir, dini nikahlı eşi olduğu bilinen Kenan Danış ile gece saat 22.00 sıralarında henüz sebebi bilinmeyen bir konudan tartıştı.

İKİNCİ TARTIŞMANIN SONUCU AĞIR BİTTİ

Yaşanan tartışmanın ardından komşularının ihbar etmesiyle olay yerine gelen polise Sevcan Demir (23), şikayetçi olmadığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri de olay yerinden ayrıldı. İddiaya göre, tahmini 1 saat sonra ikili tekrar bir tartışma yaşadı. Başlayan ikinci tartışmada Sevdan Demir, henüz bilinmeyen bir durumdan ikinci kattan apartman boşluğuna düşerek ağır bir şekilde yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Demir'e ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Demir'in yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri Sevcan Demir'in dini nikahlı eşi olduğu öğrenilen Kenan Danış'ın ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Polis ekipleri olayın gerçekleştiği dairede ve apartman boşluğunda detaylı inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal