Başsavcılıktan Sınav Sorularını Çalanlar Hakkında Gözaltı Kararı

Başsavcılık, komiser yardımcılığına geçiş sınavı öncesinde sorulara erişen şüphelilerin yakalanması kararını verdi. Daha sonra yapılan açıklamada 51 şüphelinin yakalanması kararının alındığı belirtildi.

10.03.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-11:17) Başsavcılıktan Sınav Sorularını Çalanlar Hakkında Gözaltı Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2005 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavına dair FETÖ soruşturmasında çok sayıda şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

AÇIKLAMA GELDİ

Başsavcılığı’ndan yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada 51 şüphelinin yakalanması kararının alındığı belirtildi.

SORULAR ÖRGÜT MENSUPLARINA DAĞITILDI

Açıklamada, ‘Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülmekte olan 2005 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı soruşturması kapsamında FETÖ/PDY üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan ve soruların dağıtılmasına aracılık eden toplam 51 FETÖ/PDY mensubu hakkında gözaltı kararı verilmiştir.’ denildi.

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASINA DAİR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLİYOR

Şüphelilerin yakalanmasına dair çalışmalara, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal