Erkek Arkadaşım Benden Ayrıldı Ne Yapmam Lazım?

Ayrılık, bir anda ortaya çıkan bir mesele değildir. Bir düğümün baştan yanlış atılması, ayrılık sinyalleri alındığı halde durumun göz ardı edilmesi, ilişkilerin kronik hale gelmesi çok büyük arızalara yol açar.

22.06.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:37) Erkek Arkadaşım Benden Ayrıldı Ne Yapmam Lazım?

Erkek arkadaşım benden ayrıldı ne yapmam lazım sorusu bu anlamda dikkatle incelenmesi gereken bir meseleyi de beraberinde getirmektedir. Bu konu öyle kolaylıkla açıklanamaz.

ERKEK ARKADAŞINIZ SİZİN İÇİN UYGUN İNSAN MIYDI?

Kadınların ilişkilerde ve ilişkilerin sonrasında düştükleri en önemli hata, olayları kabullenmeyip, onu büyütmeleridir. İlk olarak, ilişkilerde gerçekçi olunması gerekir. Bir erkekle neden ilişkiniz var? Eğer, bu sorunun cevabı yalnız kalma korkusuysa, muhtemelen denize düştüğünüz için, yılana sarılmışsınızdır.

Eğer, erkek arkadaşınız sizin için uygun bir insan olsaydı neden ayrılırdınız ki? Ayrıldıysanız, demek ki ondan veya sizden kaynaklanan bir uyumsuzluk söz konusu demektir. Hatta, erkek arkadaşınız sizden ayrıldıysa, muhtemelen sizin davranışlarınızda bir yanlışlık vardır. Çünkü, erkekler kavga dahi etseler, bir kadından ayrılmayı pek beceremezler veya ondan vazgeçmeyi göze alamazlar. Eğer, o sizden vazgeçmeyi göze aldıysa, muhtemelen üstüne çok gitmişsinizdir.

Eğer, aranızda bir uyuşmazlık söz konusu olduysa da gitmesine sevinmelisiniz. Daha sonra doğabilecek derin çatışmalar adına, konunun baştan açıklığa kavuşması iyidir. Ayrılıkla şekillense bile!

HANGİ ÖZELLİKLER ERKEKLERİ KADINLARDAN SOĞUTUR?

Erkek arkadaşım benden ayrıldı ne yapmam lazım diye kendinize soruyorsanız, cevabı öncelikle kendinizde aramanız gerekmektedir. Aşağıdaki özelliklerden birine sahipseniz ve bunları abartılı şekilde yaşıyorsanız, erkeklerin sizden uzaklaşmaları mümkündür:

*Aşırı kıskançlık

*Dominant davranışlar

*Cinsel cazibenin olmayışı

*Dırdır yapmak

*Sürekli iğneleyici konuşmak

*Mutsuz görünmek

*Sürekli ağlamak

*Gerekli ilgiyi göstermemek

*Gereğinden fazla üstüne düşmek

*Güven duygusunu zedeleyici tavırlara girmek

*Aşırı maddi beklenti

*Aşırı sorumluluk beklentisi

*Kısa zamanda evlilik meselesini açma

*Kırıcı hareketlerde bulunma, hakaret etme

*Özgüven eksikliği

*Bağımlı davranma

*Eski ilişkiler konusunda konuşma

*Ailesine, özellikle erkeğin annesine laf söyleme

*Onu diğer erkeklerle karşılaştırma

*İlişkiyle ilgili büyük beklentilere kapılma

*Ortaya çıkabilecek ciddi yalanlar söyleme

KENDİNİZİ SORGULAYIN VE KENDİNİZE GÜVENİN!

Erkek arkadaşım benden ayrıldı ne yapmam lazım diye düşünmek sizi iki seçeneğin içine sokar: Onun size geri dönmesini istiyorsunuzdur. Bundan sonrası için plan yapmanız gerekmektedir.

Bu noktada, bir ilişki bittiyse, hele kişi ayrılmayı tercih ettiyse, onun size dönmesi için harekete geçmeniz itici görünmenize neden olacaktır. Bu yönde, beklemenizi öneririz. Bakalım, siz olmadan hayatına devam edebiliyor mu? Ediyorsa, onu unutmaya çalışmalısınız. Edemiyor da size geri dönmek istiyorsa, nasıl ve hangi koşullarda ayrıldığınızı, aranızda nasıl bir ilişki yaşandığını sorgulayıp, sağlıklı karar vermeniz gerekiyor. Sonu acı olsa dahi…

Erkek arkadaşım benden ayrıldı ne yapmam lazım diye düşündükten sonra, onun yokluğu değil de sizden nasıl ayrıldığı kafanıza takıldıysa, bu konu üstüne çok düşmeyin. Demek ki, kendinizi yalnız hissediyorsunuzdur. Bu yönde, bir sonraki ilişki adına yeni bir sayfa açmanızı, kendi aşırılıklarınızı, karşınızdakinin aşırılıklarını iyi hesaplayarak, düşünerek ve ince eleyip sık dokuyarak ilişkiye girmenizi tavsiye ederiz. Yalnızlığınızla yüzleşmeniz, kendinizi oyalayacak hobiler edinmeniz, kız arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmeniz, ailenize yönelmeniz de size iyi gelecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal