Erkek Arkadaşım Arkadaşlarına Çok Düşkün

İlişkilerde yapılan en temel hatalardan biri, düşünülmeden hareket edilmesidir. İlişki denilen mesele, kadının isteği çerçevesinde şekillenir. Ama, kadınların da en büyük hataları, düşünmeksizin duygularıyla hareket etmeleri yahut bir erkeği elde ettiklerinde onu değiştirebileceklerini zannetmeleridir.

22.06.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:13) Erkek Arkadaşım Arkadaşlarına Çok Düşkün

Erkek arkadaşım arkadaşlarına çok düşkün diye düşünen bir kadın, suçu öncelikle kendinde aramalıdır. Çünkü, kadınlar kendilerini gizleyebilirlerken, erkekler gizlemeye çalışsalar bile kimi yerde açıklar vereceklerdir. Bir erkeğin arkadaşlarına düşkünlüğü sonradan olmayacağı gibi, baştan böylesi bir zaaf görüldüğünde, kadına düşen iki seçenek kalmaktadır.    Ya bu durumu böyle kabullenecektir ya da bunu daha aza düşürmek için erkeğin dikkatini çekecek başka yöntemler bulmak durumundadır. Üçüncü bir seçenek olarak da o da kendine arkadaş grubu yaratmalıdır.

Üzülerek belirtmek isteriz ki, maalesef erkeğin dikkatini ne kadar çekerseniz çekin, onun alışkanlıkları varsa, bunlardan asla vazgeçmeyecektir.

ERKEK ARKADAŞ SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?

Erkek arkadaşım arkadaşlarına çok düşkün diye hayıflanmadan önce, bir erkekten beklentinizi net olarak ortaya koymalı, kimseyi değiştiremeyeceğinizi kabul etmeli, böyle bir erkekle karşılaştığınızda onun bu zaafıyla yaşamayı öğrenmeli yahut ondan hızla uzaklaşmalısınız.

İlişkilerde baştan yapılmayan ince hesaplar, kişilik yapılarının çatışması, bilinç dışı tavırlar ve girilen güç savaşları her şeyi daha da çıkmaza sokmaktadır.

Erkek Arkadaşınızla İlişkiniz İlerlediyse Ne Yapabilirsiniz?

Erkek arkadaşınızla ilişkiniz ilerlediyse ve onun arkadaşlarına düşkünlüğü varsa, yapabileceğiniz birtakım stratejiler mevcuttur. 

İlk olarak, bu adamın neden arkadaşlarına düşkün olduğunu, ne tarz bir arkadaş grubunun bulunduğunu, bu grupta kadın-erkek oranının ne şekilde ayrıldığını analiz etmeniz, en önemlisi soğukkanlı davranmanız gerekir. Bu analizleri yaptıktan ve erkek arkadaşınızın çevresini de çözdükten sonra, birtakım stratejiler belirleyerek, tavırlarınızı ayarlayabilirsiniz. Böylelikle, onun dikkatini başka yöne de çekebilirsiniz. Yahut kaleyi içten fethederek, onun arkadaşlarıyla iletişimini siz manipüle edebilirsiniz.

ERKEK ARKADAŞINIZI ETKİLEMENİN YOLLARI NELERDİR?

Erkek arkadaşım arkadaşlarına çok düşkün diyorsanız, aşağıdaki başlıkları dikkate almanızı öneririz. Bunları yaparken, özellikle sakin olmanız, soğukkanlı bir tavırla oyunu iyi oynamanız, planlarınızı yazılı çalışmanız da gerekebilir. Peki bu stratejiler nelerdir?

*Meseleyi asla tartışmaya açmayın. Kadınların yaptıkları en büyük yanlışların başında, erkeklerle tartışmaya çalışmaları; onlara laf geçirmeye ve laf sokmaya çalışmaları geçer. Bu da erkekleri iter. Onun yerine, bol bol onu övecek ifadeler kullanın. Sevgilinizi kendinize bağlamaya çalışın. Eğer, o sizden vazgeçemez hale gelirse, zaten görüşeceği kişilerle arasına da mesafe girecektir.

*Erkek arkadaşınıza çaktırmadan küçük manipülasyonlar yapın. Arkadaşlığın gelip geçiciliğinden, ikili ilişkinin öneminden, aşkın yüce bir kavram olduğundan, en az iki kişinin birbirine sarıldığında daha güçlü kalabileceğinden bahsedin. Erkekleri neye inandırırsanız, bir süre sonra ona sizden daha fazla inanacaklardır. Bu da onun size bağlanması demektir.

Aman dikkat; burada da altın kural daima, ince eleştiri, esprili bir üslup ve övgü dili kullanmaktır. Kendinizi onun cazibe merkezi haline getirmelisiniz.

*Erkek arkadaşınızın arkadaş ortamı erkeklerden oluşuyorsa ve onların arasına girme imkânınız varsa, bunu mutlaka yapın. Ortamda neler olacağını göreceğiniz gibi, bir süre sonra o ortama sizinle girmeye alışacağı veya ortamda bir kadın olduğundan ötürü farklılık doğacağından, arkadaşların arasına mesafe girmesi yahut erkek arkadaşınızın artık onlara değil de size alışması olasıdır.

*Erkek arkadaşınızı etkileyeceğiniz konuların başında cinsel çekim gelmektedir. Eğer, onunla doğru iletişimin olduğu, güvene dayalı ama fantezilerle dolu bir renkli bir seks hayatı kurarsanız, sizden asla vazgeçemeyecektir. Bu yönde, aklı hep sizde olacaktır.

*Erkek arkadaşım arkadaşlarına çok düşkün diyorsanız, olasılıkla başkalarından fikir almak isteyen, başkalarına fikir vermeyi seven, konuşmayı ve kalabalık ortamları arzu eden bir insanla birliktesinizdir.

O yönde, onun ilgi alanlarını bulup, onunla bu konularda sizin konuşmanız isabetlidir. Bir diğer seçenek de onu sürekli yabancı insanların olduğu kalabalık ortamlara sizin götürmenizdir. Sonra, onu oradan uzaklaştırmanız (tatil, parti, kafe-bar vb.) daha kolay olacaktır. 

*Sevgilinizle adrenalin dolu bir ortak bir hobi edinmeniz de mümkündür. Özellikle, dans gibi ortak bir alan yaratır ve bir de onunla partner olursanız harika bir iş başarırsınız. Böylelikle, hem sizinle kalabalığa girip dans edecek hem insanlarla iletişim halinde olacak hem de gözünüzün önünden ayrılmayacaktır.

Belli bir süre sonra da siz olmadan hiçbir şey yapamayacaktır. Yüksek heyecan yaratan hobiler (dans, doğa sporları vb.) çiftler arasındaki ilişkiyi de güçlendirir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal