Erdoğan Geri Zekalı Demişti: Corona İçin Cumhurbaşkanını Suçladı

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına konuk olan eski CHP'li Milletvekili Hüsnü Bozkurt, coronavirüs salgınından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçladı.

19.03.2020-16:54 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-16:56)

CHP'nin eski vekillerinden olan Hüsnü Bozkurt, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına konuk oldu. Burada gündemi değerlendiren Bozkurt coronavirüsle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Coronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçlayan Bozkurt, "Ben onu bunu bilmem. Yani kalkıp da üçüncü havalimanını ben yaptım deyip açıyorsan kardeşim, bu salgının sorumlusu da sensin. Ne demek yani." şeklinde konuştu. 

"DENİZE DÖKERİZ"

CHP'li eski vekilin bu tür saçma söylemleri de ilk defa kullanmıyor. 2017 yılında gerçekleştirilen referandumda da saçmalayan Bozkurt, "16 Nisan'da yüzde 60-65 hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz." demişti.

ERDOĞAN GERİ ZEKALI DEDİ

Bozkurt'un bu açıklamalarına cevap veren Erdoğan, "Samsun'dan gireriz diyor. Seni Samsun'a, Amasya'ya, Ankara'ya bile sokmaz bu millet. Sen kimi denize döküyorsun yahu. Sen bu ülkenin vatandaşlarını Yunanlarla nasıl aynı kefeye koyarsın. Sen ne geri zekalısın ya." şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal