İzmir Konut Projeleri

İzmir konut projeleri Karşıyaka. İzmir konut projeleri. İzmir konut projeleri 2019. 2018 teslim konut projeleri İzmir. 2019 teslim konut projeleri İzmir. İzmir konut fiyatları. İzmir yeni konut projeleri 2018

01.05.2018-13:36 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-13:18) İzmir Konut Projeleri

İZMİR KONUT PROJELERİ

İzmir konut projeleri, Ege’nin eşsiz güzellikleri ile iç içe yaşamak isteyenlere muhteşem fırsatlar sunuyor. Son yıllarda İstanbul ve Ankara gibi metropoller yerine, İzmir’de ev sahibi olmak isteyen insanların ilgisini çok fazla çeken konut projeleri, sundukları imkanlar ve kolay ödeme avantajlarıyla harika yaşam alanları olarak ön plana çıktılar.

İzmir konut projeleri arasında son yıllarda oldukça ön planlı seçenekler görmeye başladık. İzmir satılık ev ilanlarında çok fazla önemi olan ölçüde artış görüyoruz. Çünkü modern, konforlu ve lüks yaşamı bünyesinde barındırmış olan İzmir konut projeleri, ev sahibi olmak isteyen İzmirlileri fazlasıyla mutlu edecek özelliklere sahip oluyorlar.

İzmir, Anadolu Yarımadası’nın batısında yer alan, Ege Bölgesi’nin ortasında ve de İzmir Körfezi çevresinde bulunan Türkiye’nin en büyük 3. Şehri olarak göze çarpıyor. Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri olan İzmir, tarih boyunca Anadolu’nun en önemli yerleşim merkezlerinden biri olmuş ve hala bu ünvanı korumaktadır.

Metro ulaşımı İzmir’de en çok tercih edilen toplu taşıma hizmetlerinden biri diyoruz. İzmir Metrosu; F. Altay, Poligon, Göztepe, İzmirspor, Hatay, Üçyol, Konak, Çankaya, Basmane, Hilal, Stadyum, Halkapınar, Sanayi, Bölge, Bornova, Ege Üniversitesi, Evka 3 istasyonları ile hizmet veriyor. İZBAN ise Selçuk-Aliağa gibi uzun bir hatta İzmirli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. İnsanlar İzmir Metro ve İZBAN arasında kolaylıkla aktarma yapıp işlerine evlerine ya da arkadaşlarına gidebiliyor. Bu istasyonlarda ulaşımı kolaylaştırmak ayrıca engelli yolcular için yürüyen merdiven ve asansör de bulunuyor.

İZMİR KONUT PROJELERİNDEN EV ALMANIN AVANTAJLARI

İzmir konut projesinden ev almanın birçok avantajı var. Harika bir yuva kurma hayali olan İzmirli vatandaşlar bu avantajları gördüklerinde ne kadar doğru bir karar verdiklerini anlayacaklar ve bundan dolayı da oldukça mutlu olacaklar.

BOL YEŞİL ALANLAR

İzmir konut projeleri olmak üzere, İzmir içerisinde yükselen yeni yaşam alanlarında ilk olarak bol yeşil alanlar göze çarpıyor. Projelerin yüzde 70’inden fazlası yeşil alan ve yeşilliğe ayrılıyor ve insanların doğa ile iç içe yaşamasının önünü açıyor

SOSYAL İMKANLAR

İzmir konut projelerine genel olarak bakıldığı zaman birbirinden güzel ve hayatı daha da çok güzelleştiren sosyal imkanlar sunulduğunu görüyoruz. Her projede farklılık göstermekle birlikte, genel olarak açık/kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, spa, kamelya, süs havuzları ve ayrıca çok farklı olarak güneşlenme teraslarının olduğunu söyleyebiliriz. Güneşlenme teraslarında istediğiniz zaman İzmir’in güzel yaz havasında güneşlenip bronzlaşa bilirisiniz

ULAŞIM

İzmir, büyük şehirler arasında en iyi ulaşım imkanlarına sahip şehirlerden biridir. Şehrin bütün noktalarına İZBAN, İzmir Metro, deniz ulaşımı ve otobüslerle ulaşmak mümkündür

YATIRIM İMKANI

İzmir konut projeleri yatırım yapmak için harika fırsatlar sağlıyor. Henüz inşaat aşamasında olan bir projeye yatırım yaparsanız, ilerleyen zamanlarda önemli kar elde edep para kazanabilirsiniz.

PLANLI YAŞAM

İzmir konut projeleri, sakinlerine rahat ve düzenli bir yaşam sağlıyor

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal