Ev sahibi olmak isteyenlerin TOKİ yüzünü güldürecek! Yeni konutlara imza atıldı

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber TOKİ tarafından duyuruldu. 2.174 yeni konut projesine imza atıldığı paylaşıldı. Nisan ve Mayıs aylarında yeni konutlar alıcılarını bekliyor.

25.04.2024-13:39 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-13:44) Ev sahibi olmak isteyenlerin TOKİ yüzünü güldürecek! Yeni konutlara imza atıldı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın dar gelirli vatandaşları gayrimenkul sahibi yapmak için düzenlediği projelerden birisi de TOKİ. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında pek çok dar gelirli ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olduğu projelere imza atılırken yepyeni bir projenin daha duyurusu yapıldı. Nisan ve Mayıs aylarında yeni ihaleler düzenleneceği paylaşılırken, bu ihaleler doğrultusunda toplamda 2.174 yeni konutun inşa edileceği paylaşıldı. Bakanlığın resmi internet sayfası üzerinden yapılan duyuru ile o şehirlerde olan vatandaşlar konut sahibi olabilecek.

TOKİ’den 2.174 konutluk yeni projeye imza atıldı

TOKİ tarafından yüzleri güldürecek yepyeni bir konut kampanyası başlatıldı. Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleşecek olan ihalelerle toplamda 2.174 konut ev sahibi olmak isteyen vatandaşların olacak. Eskişehir Beylikova’da 189 konut, Zonguldak Çaycuma’da 197 konut, Kayseri Bünyan’da 131 konut, Şanlıurfa merkezde 246 konut, Ankara Gölbaşı’nda 545 konut, Karabük merkezde 866 konut inşası için çalışmalara başlandı. 

Ev sahibi olmak isteyenlerin TOKİ yüzünü güldürecek! Yeni konutlara imza atıldı

İhale tarihlere ve saatleri belli oldu

TOKİ tarafından Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak olan ihalelerle 2.174 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Konutların tek tek ihale tarihleri belli olurken, saatleri de açığa çıktı. TOKİ tarafından belirtilen şartları karşılayan ve söz konusu olan projelerin katılım ücretini yatıran vatandaşlar TOKİ’nin düzenleyeceği kuraya katılım sağlayabilecek. TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinde illere göre hangi tarihlerde ve saatlerde ihale yapılacağı detaylı şekilde paylaşıldı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal