KDV’den muaf arsalar satışa çıkartıldı! O ilde olanlar taksitli KDV’siz arsa alabilecek

Milli Emlak tarafından KDV’siz arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlara harika haber duyuruldu. O 3 ilde olanlar toplamda 20 adet arsa ve arazi için mücadele edecek. İhale usulü satışı gerçekleştirilecek olan arsa ve arazilerin detayları tek tek açığa çıktı…

25.04.2024-11:22 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-11:22) KDV’den muaf arsalar satışa çıkartıldı! O ilde olanlar taksitli KDV’siz arsa alabilecek

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak tarafından Giresun, Mersin ve Konya illerinde toplamda 20 adet arsa ve arazi satışa çıkartılacağı paylaşıldı. Resmi internet sitesi üzerinde yapılan paylaşım ile birlikte uygun fiyatlarla KDV’siz arsa ve arazi sahibi olmak isteyen vatandaşlar yaşadı. Milli Emlak’ın resmi internet sitesi üzerinden 3 farklı ilde 20 adet arsa ve arazi satışı için start verildi.

3 farklı ilde 20 adet arsa ve arazi satışta

Milli Emlak tarafından her geçen gün yepyeni fırsatlar duyurulmaya devam ediliyor. Çok uygun fiyatlarla gayrimenkul sahibi olmak isteyen vatandaşlara; Mersin, Konya ve Giresun illerinden harika haber duyuruldu. Mersin Mut Milli Emlak şefliği tarafından 5 adet arsa ve arazinin satışa çıkartılacağı paylaşıldı. 30 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ihaleler sabah 9:30 itibariyle başlıyor.

KDV’den muaf arsalar satışa çıkartıldı! O ilde olanlar taksitli KDV’siz arsa alabilecek

Giresun Milli Emlak tarafından ise merkezde yer alan 6 adet arsa ve arazi satışa çıkartılacak. Söz konusu olan arsa ve araziler için ihale usulü satış 8 Mayıs sabah 09:00 tarihinde gerçekleşecek. 

Son olarak Konya Milli Emlak tarafından ise Konya’nın Meram, Karatay ve Selçuklu ilçesinde yer alan 9 adet arsa ve arazi satışa çıkartılacak. 9 Mayıs 2024 tarihinde saat 12:00’da gerçekleşecek olan ihaleyle pek çok vatandaş KDV’siz şekilde gayrimenkul sahibi olabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal