Emeklileri heyecanlandıran kulis haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul mitinginde seyyanen zammı açıklayacak

Emeklilerin maaşlarıyla ilgili dikkat çeken bir kulis haberi ortaya atıldı. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul mitinginde emekli maaşına 5 bin TL seyyanen zam müjdesini vermesi bekleniyor.

24.03.2024-10:59 - (Son Güncelleme: 24.03.2024-10:59)

Yerel seçimlere sayılı günler kala milyonlarca emeklinin maaşı yapılan zamlara rağmen enflasyon karşısında eridi. Ancak 31 Mart seçimleri öncesinde heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul mitinginde emekli maaşına 5 bin TL seyyanen zam müjdesi verecek.

Erdoğan, İstanbul mitinginde seyyanen zammı açıklayacak

Türkiye'de milyonlarca emeklinin maaşları, yüksek enflasyonun gölgesinde erimeye devam ederken, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Ankara'da önemli bir iddia ortaya atıldı. Emeklilerin seçim sonuçlarını etkileyeceği düşünülen bu dönemde, bugün İstanbul'da düzenlenecek olan miting özel bir önem taşıyor. Parti yetkilileri, İstanbul mitingine katılımın seçimlerle ilgili önemli bir mesaj içereceğine inanırken, CHP kanadı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı müjdelerin etkili olabileceği görüşünde.

Emeklileri heyecanlandıran kulis haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul mitinginde seyyanen zammı açıklayacak

Son kulis dedikodusuna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü dev mitingde emeklilere 5 bin lira seyyanen ödeme müjdesi verecek. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlarından dert yanan milyonlarca emekliye promosyon müjdesi vermişti. Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal