Kolombiyalı yıldızın menajerinden Galatasaray açıklaması: ‘Bize transfer teklifi yaptılar’

Galatasaray’ın Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense takımının Kolombiyalı golcüsü Jhon Arias’a transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Haber, Arias’ın menajeri tarafından duyuruldu. İşte ayrıntılar…

24.03.2024-10:34 - (Son Güncelleme: 24.03.2024-10:34)

Gelecek sezon yeniden Şampiyonlar Ligi’ne dönme planları yapan Galatasaray, bu sezon yaşanan transfer fiyaskolarını yeniden yaşamamak için erkenden çalışmalara başladı. Kadrosundan pek çok ismi göndermesi planlanan sarı kırmızılı takımın, eski yıldız politikasından vazgeçerek başarıya aç ve gelecek vadeden isimlere yönelmesi bekleniyor. Galatasaray’ın bu kapsamda ilk hedefinin Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense takımının Kolombiyalı golcüsü Jhon Arias olduğu öğrenildi.

Arias’ın menajeri açıkladı

Haber7’de yer alan habere göre; Son günlerde Brezilya basınında yer alan habere göre, 26 yaşındaki futbolcunun menajeri İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. AS gazetesine konuşan Arias'ın menajeri Fernando Diniz, Galatasaray ve Sevilla'nın oyuncu için teklifte bulunduğunu belirtti.

Diniz, "Zenit'ten teklif geldi ama Arias gitmek istemedi. Eğer Jhon ayrılmak isteseydi, kulüp başkanının onu ikna etmesi gerekecekti. Galatasaray ve Sevilla teklif yaptı. Ayrıca Fransa ve İtalya'dan da oyuncuya ilgi var." şeklinde konuştu.

Kolombiyalı yıldızın menajerinden Galatasaray açıklaması: ‘Bize transfer teklifi yaptılar’

Hızı ve dribbling becerisiyle dikkat çeken Arias'ın kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Jhon Arias, eski Galatasaraylı Felipe Melo'nun formasını giydiği Fluminense'de geçen sezon 59 maçta 11 gol atıp 17 asist yaptı. Fluminense, geçen sezon Copa Libertadores şampiyonluğu yaşarken, bu sezon da Sudamericana'da kupayı kazandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal