Emeklilere müjde geldi. Hemen kullanıma hazır banka hesaplarına 6580 TL Ödeme Yapılacak! Başvuru koşulları neler?

Emeklililere müjde geldi, banka hesaplarına hemen kullanama hazır 6580 TL ödememi yapılıyor? Ödeme için yapılması gerekenler neler? Hangi bankalar başvuruyu kabul ediyor? İşte merak edilenler.

03.04.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-16:59) Emeklilere müjde geldi. Hemen kullanıma hazır banka hesaplarına  6580 TL Ödeme Yapılacak! Başvuru koşulları neler?

Emeklilere kampanya fırsatı verildi. Ziraat Bankasından emekli olan vatandaşlara müjde geldi. 6850 TL ye kadar gerek nakit gerekse hesaplarına yatacakları bu para için başvuruyu hemen Ziraat bankasının wep adresinden dilerlerse Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden tamamlayabilecekler. 

Başvuru koşulu olarak Devlet bankası olarak bilinen Ziraat Bankası müşteri olma zorunluluğu getirildi. Emekli maaşlarını Ziraat bankasından alan maaş müşterileri 6580 TL ye kadar olan ihtiyaç kredi kampanyasına başvurup beş dakika içersinde sonucunu alabilecekler. 

Bu kampanya sadece Ziraat Bankası emeklileri için değil diğer kamu bankalarındanda gerekli şartlar dahilinde yapılacaktır. Bu bankalar arasından Halk Bankası, Vakıf Bankası da yer almaktadır.

emekliye 6580 tl ödeme

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal