Elon Musk kime cinsel tacizde bulundu? İddialar gerçek mi?

Sık sık yaptığı işlerle gündemde yer alan Elon Musk, en son Twitter’ı satın alması ile gündemde yer edindi. Ancak şimdi öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar inanamadı. Ünlü milyarderin 2016 yılında özel jetinde bir kabin görevlisine tacizde bulunduğu söylendi. İddianın ortaya atılmasından sonra gerçek dışı olduğunu söyleyen Elon Musk, birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

20.05.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-15:45) Elon Musk kime cinsel tacizde bulundu? İddialar gerçek mi?

Birçok kez adını duyduğumuz ünlü milyarder Elon Musk, bu kez yaptığı yatırımlarla değil, cinsel taciz suçlaması ile gündeme geldi. 2016 yılında özel jetinde bir çalışana cinsel tacizde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken Elon Musk, olayın gerçek olmadığını söyledi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Elon Musk’a cinsel taciz suçlaması

Dünyada ismini duyuran ünlü milyarder hakkında bir iddia ortaya atıldı. Business Insider sitesi tarafından yazılan haberde Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX tarafından 2018 yılında cinsel taciz şikayetinde bulunan bir kişiye 250 bin dolar ödediğini ifadeleri yer aldı.

Sitede yer alan bilgiye göre 6 yıl öncesinde gerçekleşen olayın Musk’ın özel jetinde yaşandığı ve bir kabin görevlisine kendisini teşhir ettiği iddiaları yer aldı. Yazıda yer alan ifadelerde Musk’ın kendisine masaj yapması için kabin görevlisini odasına çağırdığı ve masaj yaptığı esnada kendisi teşhir ettiği söylendi. Görevlinin bacağını ovalamasını ve daha fazla yapması durumunda kabin görevlisine bir at almayı teklif ettiği ifadeleri yer aldı.

Elon Musk Taciz İddiaları

Business Insider tarafından ortaya atılan iddiaya göre Elon Musk’ın bu teklifinin reddedilmesinin SpaceX'te çalışma şartlarına uymadığı nedeniyle 2018 yılında iddia bulunan kişinin bir avukat tuttuğu söylendi. Bununla birlikte SpaceX’in gizli kalma sözü ile mahkeme dışı bir anlaşma yaptığı da iddialar arasında yer aldı.

Elon Musk, Twitter’dan yaptığı bir açıklamada "Arkadaşının beni 'çıplak' gördüğünü iddia eden bu yalancıya meydan okuyorum. Toplum tarafından bilinmeyen sadece tek bir şeyi (yara izi, dövme,...) tanımlasın. Yapamayacaktır, çünkü bu asla yaşanmadı" sözlerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter’dan başka bir açıklama yapan Musk, desteklediği partiyi artık tutmadığını ifade etti. Demokrat Parti'ye oy verdiğini ancak partinin artık "ayrımcılık ve nefret partisine" dönüştüğünü aktaran Musk, Cumhuriyetçileri desteklediği açıklamasını yaptı. Bu paylaşımın ardından adının karalanmak istediğini de dile getirdi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal